3 Απριλίου 2012

Ανήκω στους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της Ν.Δ!!!

Επιστολή αναγνώστη
 
Διανύω την 6η δεκαετία της ζωής μου και ανήκω στους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της Ν.Δ Ήμουν πάντα ένας απ'αυτούς που έτρεχαν στις συγκεντρώσεις του κόμματος, που ήμουν εκλογικός αντιπρόσωπος, που πλήρωνα από το υστέρημα μου για την Τοπική ανιδιοτελώς κι  ανεξάρτητα από το ποιός ήταν αρχηγός.
 
Σήμερα, συνταξιούχος πια, αισθάνομαι απογοητευμένος από την κατάντια της παράταξης, κι επιδή ποτέ δεν είχα πρόσβαση στα "υψηλά" κλιμάκια του κόμματος, πληροφορήθηκα την παράιτηση των Προέδρων των Τοπικών της Σαλαμίνας.
Δεν έχει καμία σημασία αν συμφωνώ ή διαφωνώ με την απόφασή τους, αν τους ψήφισα ή όχι. Σημασία έχει ότι δε μπορεί αυτή η Παράταξη πάντα να πληγώνεται και ειδικά τώρα που βρισκόμαστε λίγο πριν τις εκλογές. Αυτές οι παραιτήσεις ακολουθούν την εσωστρέφεια που αντιμετώπισε το κόμμα ύστερα από τον αλληλοσπαραγμό των δημοτικών εκλογών, την απαξίωση των Βουλευτών και κομματικών παραγόντων να ασχοληθούν με αυτό το νησί που ψηφίζει σταθερά σε ποσοστό 60% Ν.Δ
Επειδή ο λαός λέει ότι " ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται" έχω να πω ότι κάποιοι οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες έστω κι αυτή την ύστατη ώρα.
Δε μπορεί να πληγώνεται έτσι το κόμμα, δε μπορεί να αποχωρούν άξιοι κι αγνοί αγωνιστές, δε μπορεί κάποιοι να θέλουν μια ζωή να καπελώσουν όλους εμάς και κανείς να μη φταίει!!!
 
Απευθύνομαι στον κ.Λυκουρέτζο σαν γραμματέας του κόμματος, στον κ.Ζωντανό σαν γραμματέας Οργανωτικού
Κύριοι αφήστε τα πολυτελή δερματόδετα γραφεία σας κι ελάτε σήμερα κιόλας να απολογηθείτε στους Νεοδημοκράτες της Σαλαμίνας. Αρκετή υπομονή είχαμε, αρκετή ανοχή δείξαμε κι εσείς το εκμεταλλευτήκατε!
Οπως γίνεται χρόνια τώρα, εμείς είμαστε χρήσιμοι μέρχρι την ημέρα των εκλογών.Επειδή την επομένη των εκλογών εμείς θα πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια της παράταξης την ώρα που εσείς θα μοιράζετε θέσεις εξουσίας με τους Πασόκους, έχετε μια τελευταία ευκαίρια σήμερα κιόλας να απολογηθείτε και να διορθώσρτε ό,τι προλαβάινετε