4 Απριλίου 2012

ΠΙΘΑΝΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ...

Τη βεβαιότητά της ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν συμφωνήσει για κυβέρνηση συνεργασίας, μετά τις εκλογές, εξέφρασε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, μιλώντας σήμερα στο ΤΕΙ Αθηνών, ενώ ταυτόχρονα εξέφρασε τον προβληματισμό της για πιθανή...
μετάθεση των εκλογών για το Φθινόπωρο και ανέλυσε τη θέση του κόμματός της για την άρνησή του να συμμετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας.

Η κ. Παπαρήγα ανέφερε ότι «σήμερα όλοι παραδέχονται ότι το ΚΚΕ έχει μια άλλη πρόταση, αλλά λένε ότι το ΚΚΕ δεν έχει άμεση πρόταση λύσης, γιατί δηλώνει ότι δε θα συνεργαστεί με κανένα κόμμα, εάν γίνει μια κυβέρνηση όπου δε μετέχει ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, αλλά μπορεί να μετέχουν όλοι οι άλλοι».

Η διαφωνία μας με μια τέτοια κυβέρνηση, είπε η κ. Παπαρήγα, δεν είναι ότι θα φέρει λίγα θετικά, ενώ εμείς θέλουμε πολλά θετικά. Η διαφωνία με μια τέτοια κυβέρνηση δεν είναι επίσης, ότι θα φέρει μια μερική ανατροπή, ενώ εμείς θέλουμε καθέτως και οριζοντίως ριζική. Δεν είναι αυτή η διαφορά. Η διαφορά είναι ότι αυτή η κυβέρνηση θα συνεχίσει το έργο των προηγούμενων και μάλιστα, θα είναι ένα διάλειμμα και θα δώσει τη δυνατότητα πάνω στην απογοήτευση του λαού, που θα συναντήσει, να επιστρέψουν οι παλιοί πίσω, κάτι που έχει γίνει επανειλημμένα.