17 Απριλίου 2014

Ένας Ντόναλντ από τα παλιά μας ξεσηκώνει και μας εύχεται καλό ΠΑΣΧΑ



Γραφω για 2 λογους, να ευχηθω και να προσκαλεσω.
Ευχομαι σε ολους καλη ανασταση,υγεια και οπου πατε να εχετε καλο ταξιδι, να περασετε καλα και να εχετε καλη επιστροφη.
Με την επιστροφη σας, σας προσκαλω και σας παρακαλω, ΟΛΟΥΣ εσας που καποτε (απο την δεκατια 1980) ημασταν ΕΜΕΙΣ, αυτοι που ειχαμε κανει τον ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΑΣ ενα απαρτο καστρο της ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, που χωρις υστεροβουλιες κρατησαμε ορθια σε δυσκολες εποχες, ΟΛΟΙ να...

ξαναβρεθουμε σε εναν αγωνα για την ηθικη της παραταξης ΜΑΣ και τον ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΑΣ.
Αφου σουβλισουμε το αρνι σαν ..<<ζεσταμα>> να βγουμε στον δρομο (οπως το εχουμε ξανακανει καποτε) και να ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ που προσπαθουν να κανουν τους Πειραιωτες προβατα για σφαξιμο.
Ολους τους πολιτικους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που για το προσωπικο τους συμφερον κανουν κακο στην παραταξη που εμεις κρατησαμε ορθια τοτε σε εποχες κρισιμες.
Θεωρω οτι εχουμε υποχρεωση στο ΔΙΚΟ ΜΑΣ παρελθον να κανουμε αυτο που η ηγεσια της Ν.Δ. δεν βλεπω να κανει.Να ΔΙΩΞΟΥΜΕ δηλαδη απο τον ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΑΣ και την ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ αυτους τους εγκαθετους που τολμανε να σηκωνουν το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ απεναντι σε οτι χτισαμε και τιμησαμε εμεις με τους αγωνες μας.
Σας περιμενω ΟΛΟΥΣ απο την Τριτη του Πασχα στο δρομο και ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι μολις βρεθουμε ΕΜΕΙΣ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ, ο ενας διπλα στον αλλον, αυτοι ΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.