19 Αυγούστου 2014

Ποιος ειναι ο ΑΔΩΝΙΣ και ζητα επιστροφη στην Ν.Δ στελεχη που εφυγαν.


ΛΙΑΝ προσβλητικη εμφανιση του ΑΔΩΝΙ στην τηλεοραση να ζητα επιστροφη στελεχων .Ο κυριος ακροδεξιος πολεμιος της Ν.Δ γινεται τωρα τιμητης της.
ΝΤΡΟΠΗ και αισχος για ολους τους ΝΕΟ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ να τους ....


εκπροσωπει ενας τηλεπωλητης.
Αυτην την Ν.Δ δεν την θελουμε.ΘΕΛΟΥΜΕ μια Ν.Δ που να εκπροσωπει τον λαο και ΟΧΙ τα συμφεροντα των ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ και των υπαλληλων τους.
ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που θα  ζητησει συγνωμη απο τον λαο που τιμωρησε και θα αλλαξει πολιτικη ροτα.
Μια Ν.Δ που τυπους σαν τον ΑΔΩΝΙ και την παρεα του θα τους θεσει στο περιθωριο.
Μια Ν.Δ που θα δωσει αλλη πνοη στον τοπο με αλλα προσωπο σε ολο τον στελεχιακο πυρηνα της .Μια Ν.Δ που θα αποβαλλει ολα τα παρακμιακα κομματικα στελεχη που βρισκονται αυτην την στιγμη στον οργανωτικο ιστο της  ......υπαλληλοι με παραγοντικη διαθεση και ψηλα την μυτη.......καιροσκοποι.
ΚΑΝΕΝΑΣ απο οσους βρισκονται αυτην την στιγμη στον οργανωτικο πυρηνας δεν πρεπει να μεινει ΓΙΑΤΙ ειναι οι ιδιοι ανθρωποι ΕΔΩ και 30 χρονια που δεν παραγουν ΠΟΛΙΤΙΚΗ παρα μονον παραγοντισμο και εσωστρεφεια.......
ΚΑΙ τελος μια αλλη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με μια ΤΟΛΜΗΡΗ αποφαση καταστατικη οπου θα οριζει την συμμετοχη μονον ΕΝΟΣ ατομου απο τις πολιτικες οικογενειες που ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ την παραταξη ΟΛΑ αυτα τα χρονια.
ΤΕΡΜΑ στις οικογενειες  των ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ -ΒΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗ-ΚΕΦΑΛΟΓΓΙΑΝΗ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΜΑς ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.......
ΔΕΝ ειναι κληρονομικο δικαιωμα η υπουργοποιηση των ανικανων τεκνων του ΒΑΡΩΝΙΣΜΟΥ και του ΚΑΤΟΧΙΣΜΟΥ των οικογενειων τους.