16 Σεπτεμβρίου 2014

Ο οργανωμένος τουρισμός θα ξαναέλθει στα νησιά μας....δήλωσε Ο κος Σπύρος Σπυρίδων






Ιστορική ημέρα μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή για τον Τουρισμό των νησιών του Αργοσαρωνικού και φυσικά ολόκληρης της Πελοποννήσου.
Στις 09:30 π.μ. ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοϊδης υπέγραψαν την κοινή υπουργική απόφαση βάσει της οποίας το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης θα ....
λειτουργήσει παράλληλα και ως πολιτικό καλύπτοντας ένα μεγάλο κενό τόσο στον τομέα του τουρισμού όσο και γενικότερα των μεταφορών.
Παρόντες στην υπογραφή της σημαντικής αυτής απόφασης που θα ωθήσει την οικονομία της ευρύτερης περιοχής ήταν τόσο ο Διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Δημήτρης Κούκης, όσο και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης που από κοινού θα αναλάβουν την υλοποίηση του μεγάλου αυτού έργου.
Ο κος Σπύρος Σπυρίδων δήλωσε σχετικά «Με τη λειτουργία του  νέου αεροδρομίου η περιοχή του Αργοσαρωνικού αποδεσμεύεται από το πανάκριβο και  ευρισκόμενο κατά 50 km μακρύτερα αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και αισιοδοξεί στην επαναφορά των τουριστικών εταιρειών που διακινούν επισκέπτες με charter και χαμηλού κόστους πτήσεις. Δηλαδή ο οργανωμένος και με διάρκεια επτά περίπου μηνών τουρισμός θα ξαναέλθει στα νησιά μας».