1 Οκτωβρίου 2014

Οι συνεργάτες της νέας δημάρχου και φορείς τρέχουν να λύσουν συσσωρευμένα προβλήματα ετών





Είναι γεγονός, πως παρά τις πολλές φορές ανυπέρβλητες δυσκολίες που συναντούν και τα συσσωρευμένα προβλήματα ετών, οι συνεργάτες της νέας Δημάρχου βρίσκουν το κέφι και τρέχουν καθημερινά από υπουργείο σε υπουργείο για την επίλυσή τους.....

Το παράδειγμα προς μίμηση δίνει η ίδια η Δήμαρχος που δεν έχει αφήσει υπουργείο που να μην έχει επισκεφθεί στην προσπάθεια της να επανεκκίνηση την «κολλημένη» μηχανή του Δήμου Σαλαμίνας αλλά και να αντιμετωπίσει τις καθημερινές αφίξεις κατασχετηρίων που έρχονται στο Δήμο μας!
Έτσι ομάδα συνεργατών με επικεφαλή τον αρμόδιο για τις λαϊκές αγορές κ Βασίλη ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗ επισκέφθηκαν χθες (30/09/2014) τον υφυπουργό Ανάπτυξης Γεράσιμο Γιακουμάτο μαζί με τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Σαλαμίνας κ. Φίλιππα Καρακώστα τον εκπρόσωπο πλανόδιων πολιτών και υπαιθρίου εμπορίου κ. Φώτη Μπλατσούκα καθώς και εκπρόσωπο από την περιφέρεια νήσων την εκλεγμένη περιφερειακό σύμβουλο κ. Τουτουτζη εκπροσωπώντας τον αντιπεριφερειάρχη κ. Χατζηπέρο.
Ο υφυπουργός αφού άκουσε τα προβλήματα και τις απόψεις του συνεργάτη της δημάρχου  και των εκπροσώπων έμπορων καθώς και της περιφέρειας  υποσχέθηκε να δώσει λύσεις το δυνατόν συντομότερο στα εντοπισμένα προβλήματα τους ώστε να διευκολυνθεί η καθημερινότητα τους στον αγώνα για μεροκάματο.
Σύντομα θα ανακοινωθούν οι νέες αποφάσεις για τις λαϊκές αγορές Σαλαμίνας.