30 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ ΣΤΗΝ Δ.Ε. ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015 στα Αμπελάκια εκδήλωση αφιερωμένη στην συγγραφέα κ. Λένα Μαντά....

   Η διοργάνωση έγινε σε συνεργασία της Αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Αμπελακίων κ. Σταυρούλας  Γεροντιώτου με τις εκδόσεις «ΨΥΧΟΓΙΟΣ» και το θέμα που αναπτύχθηκε ήταν « Το βιβλίο αχτίδα αισιοδοξίας και αντίδοτο στο άγχος που προκαλούν τα προβλήματα της εποχής μας».
Απηύθυνε χαιρετισμό και καλωσόρισμα η Αντιδήμαρχος και την συγγραφέα προλόγισε η κ. Μαλαματένια Μίχα, Κοινοτική σύμβουλος Σαλαμίνας.
Η συγγραφέας παρουσίασε το βιβλίο της «Τα πέντε κλειδιά» και συνομίλησε με το κοινό.
     Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από τον νέο τραγουδοποιό Γιάννη Φακίνο, που με την κιθάρα του ταξίδεψε το κοινό σε όμορφα μελωδικά μονοπάτια και στη συνέχεια η Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Ρούλα Νάννου ευχαρίστησε τους συντελεστές της διοργάνωσης αυτής και πρόσφερε μία  ανθοδέσμη στην συγγραφέα. Η Αντιδήμαρχος, σαν ενθύμιο από την επίσκεψή της στο νησί, της πρόσφερε δύο βιβλία που αφορούν την Σαλαμίνα και την λαογραφία της, καθώς και μία μικρογραφία από το γιορντάνι της κουλουριώτικης στολής. Επίσης η Αντιδήμαρχος πρόσφερε στον κ. Φακίνο έναν κομψό στυλό και του ευχήθηκε με αυτό να υπογράφει στο μέλλον τα αυτόγραφά του!   
 Τέλος η κ. Μαντά υπόγραψε αντίτυπα των βιβλίων της στο πολυάριθμο κοινό που υπομονετικά περίμενε την σειρά του.
Η Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αμπελακίων
Σταυρούλα Γεροντιώτου