7 Μαρτίου 2015

Γιατί έπρεπε να στείλουμε τον Πάνο Καμμένο στην Eurovision


Ποια είναι η Μαρία Έλενα Κυριακού; Ποια είναι η ΚΥΡΙΑ που θα πάει στην Eurovision στην θέση του ανθρώπου που θα έπρεπε να πηγαίνει κάθε χρόνο; Του ανθρώπου που θα μάζευε τα δωδεκάρια σαν στραγάλια; Του Πάνου του Καμμένου; Ναι, ο Πάνος Καμμένος έχει ...όλα τα προσόντα για να φέρει εις πέρας ΚΑΙ αυτήν την εθνική αποστολή. Και για όποιον ρωτάει «γιατί έπρεπε να στείλουμε τον Πάνο Καμμένο στην Eurovision;», ορίστε η απάντηση :
Γιατί έχει το στιλ. Και όχι μόνο έχει το στιλ, αλλά έχει κάνει μάγκες και κάτι τυχάρπαστα γατάκια, που πριν τους δώσει στιλιστικές συμβουλές, φορούσαν άσπρη κάλτσα μέχρι το γόνατο. Ονόματα δεν λέμε.



Εκτός απ’το στιλ, έχει ΚΑΙ το swag


-Come on motha-fuckaz, bring it, come on! Ποιος το κάνει το καμός;
Είναι ένας πραγματικός χαμαιλέοντας της μουσικής, ο Έλληνας David Bowie όπως συμφωνεί η πλειοψηφία των μουσικοκριτικών. Παίζει με την εμφάνισή του, μεταμορφώνεται, δεν φοβάται να ρισκάρει και εν τέλει, παίζει ανελέητα με το μυαλό μας. Ρισπέκτ.



Τον λατρεύει ο φακός (και ο τηλεοπτικός, αλλά και του οπτικού της γειτονιάς του).



Το γυναικείο κοινό τον λατρεύει. Ο ίδιος ξέρει να προκαλεί πάθη. ΑΡΕΣΕΙ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ; Ωστόσο γνωρίζει πολύ καλά ότι η αγάπη απ’το μίσος απέχουν όσο ένα ανοιγόκλειμα του ματιού, όσο μια πεταλούδα να ανοιγοκλείσει τα φτερά της… και έτσι «δεν κλαίει γιατί τελείωσε, χαμογελάει για όσο κράτησε»… (David Avramidis σε πάω κόντρα όποτε θες).




Γιατί ραπάρει σκληρά στο :
«εγώ σου τa’πα, φέρθηκες σκάρτα,
άλλη μια φορά σου βγάζω κόκκινη κάρτα».



Γιατί αξίζει μία ευκαιρία σε όποιον σέβεται τις γιουροβιζιονικές παραδόσεις και ντύνεται σαν τον Ρακιντζή, εντός αλλά και εκτός Eurovision.



Γιατί την ιδρώνει την φανέλα. Και το πουκάμισο. Και την γραβάτα. Και τον απέναντι.



Δεν είναι κανένας τυχαίος, κανένας ουρανοκατέβατος στην μουσική, ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ! Είναι ποπ είδωλο ήδη από την δεκαετία του ’80. Ορίστε και μια αφίσα του απ’την «Μανίνα», που κόσμισε χιλιάδες κοριτσίστικα δωμάτια.

Γιατί έχει τραγουδήσει παντού και έχει την εμπειρία που χρειάζεται για να θριαμβεύσει στον διαγωνισμό. Από πριβέ πάρτι Σαουδάραβα πρίγκιπα, με αμοιβή 1 εκ. δολάρια για 45 λεπτά,




μέχρι στην ψησταριά του Μπάμπη στα Πετράλωνα, με αμοιβή μισό κιλό χύμα.




Γιατί το είπαμε και πιο πριν: ραπάρει σκληρά και αν όντως «δεν γουστάρεις, σου δείχνει τι να πάρεις».


http://ipop.gr