2 Ιουλίου 2015

ΟΜΟΛΟΓΙΑ – «ΦΩΤΙΑ» ΑΠΟ ΤΣΙΠΡΑ: Οι τράπεζες θα ανοίξουν μόνο μετά από συμφωνία...για αυτο σου λεω ΝΑΙ τα παιδια ειναι ΤΣΙΡΚΟ!!!




Στην παραδοχή ότι απέτυχε στην διαπραγμάτευση και πως οι διαφορές με τους εταίρους στα δημοσιονομικά ήταν μικρές, προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας αναλύοντας τους...
λόγους
για τους οποίους προσέφυγε στο δημοψήφισμα σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ-1. Ομοδόγησε δε, ότι οι τράπεζες θα ανοίξουν μόνο μετά από συμφωνία, ενώ επανέλαβε, ότι πρέπει να επικρατήσει το «όχι» καθώς «η απάντηση είναι ναι ή όχι σε μια βιώσιμη λύση».
Οπως είπε αν από το δημοψήφισμα προκύψει «όχι» τότε την Δευτέρα θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες, επιδιώκοντας συμφωνία το συντομότερο δυνατόν. Αν προκύψει «ναι» θα έχουμε μια προοπτική για συμφωνία η οποία – δυστυχώς για τον ελληνικό λαό – δεν θα δώσει διέξοδο.
Όταν ρωτήθηκε για πιθανό κούρεμα των καταθέσεων, ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως οι Έλληνες πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν γιατί μετά το δημοψήφισμα θα υπάρξει συμφωνία εντός 48 ωρών.
Υποστήριξε πως με το δημοψήφισμα δεν τίθεται θέμα επιστροφής στη δραχμή, λέγοντας πως κανείς δεν αμφισβητεί την παρουσία της Ελλάδας στην Ευρώπη.