24 Σεπτεμβρίου 2015

Τώρα: Επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στην Αγία Τριάδα Μώλου


Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας αυτή την ώρα σε αγροικία στην Αγία Τριάδα Μώλου στη Φθιώτιδα....

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αντιτρομοκρατική εξετάζει το σπίτι που φέρεται να είχε ενοικιάσει συνεργός της ομάδας των κακοποιών που εντοπίστηκαν στην Νέα Αγχίαλο Βόλου.
Στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία θεωρούν πως ο καταζητούμενος Γ. Πετρακάκος, ο οποίος συνελήφθη σήμερα Πέμπτη στον Βόλο, σχετίζεται με την συγκεκριμένη οργάνωση που διέπραξε και την Χολυγουντιανή ληστεία στο Δίστομο.
Όπως έγινε γνωστό, λίγο μετά τις 14.00 σήμερα ξεκίνησε έρευνα της αντιτρομοκρατικής στη Ν. Ιωνία Βόλου, για τον εντοπισμό και άλλων μελών της συμμορίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στη γιάφκα στη συμβολή των οδών Καραμπατσάκη και Παπάφη του Βόλου έχουν επίσης βρεθεί όπλα.
Στόχος της αντιτρομοκρατικής φέρεται να είναι ο εντοπισμός και η σύλληψη της Πόλας Ρούπα. Οι πληροφορίες που έχουν στα χέρια τους αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής, αναφέρουν πως ο Πετρακάκος την είχε βοηθήσει να ξεφύγει από τους αστυνομικούς και να κρύψει τα ίχνη της.