13 Οκτωβρίου 2015

Μαφία Λαϊκών Αγορών Συνέχεια ….

  
Αντί η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής να προχωρήσει σε εξυγίανση διαφάνεια και εκσυγχρονισμό του τμήματος της λαϊκής αγοράς και να περιορίσει τους συνδικαλιστές στο κομμάτι τους να εκπροσωπούν τους πωλητές, συνεχίζουν  οι ημέτεροι συνδικαλιστές να είναι....
εκπρόσωποι του φορέα της Περιφέρειας και των εκπροσώπων της!
  Αυτό φαίνεται από την ενέργεια της διοίκησης όπου δόθηκε εντολή για "εξόντωση" των ήδη ταλαιπωρημένων οικονομικά πωλητών μοιράζοντας από αύριο τα μπλοκ για έφοδο στις λαϊκές αγορές!!!
  Μήπως αυτό ήταν κάποια έμπνευση συνδικαλιστή "κοντά" στην διοίκηση και την Περιφερειάρχη όπως διαλαλεί διότι ήταν ΣΥ.ΡΙΖ.Α. από παλιά για να κρύψει κάτι??? 
  Μήπως αφού τακτοποίησε τις υποχρεώσεις του τώρα έχει μεγάλο κουκούτσι αυτός και αρκετοί πρόεδροι και γραμματείς που δεν δήλωναν τις αποζημιώσεις τους από τις ομοσπονδίες και τα σωματεία τους και τώρα πρέπει να τα δηλώσουν, να φορολογηθούν και να δικαιολογήσουν την είσπραξή τους στην αναθεώρηση, όπου δημιουργείται θέμα για φουκαριάρηδες που εισπράττουν σύνταξη χηρείας (δηλαδή τα ένσημα συζύγου), ενώ αυτοί περνούν ζωή και κότα!!!
  Οι μαϊμού συνδικαλιστές της Α΄Πειραιά που δεν εκπροσωπούν παρά μόνο τους εαυτούς τους και τα πελατάκια τους από που πήραν εντολή και έβγαλαν ανακοίνωση για τους ελέγχους? 
  Μάλλον από τον εντολέα τους και καθοδηγητή τους από την Αθήνα!!! 
  Αλήθεια κάνουν πάλι τους εκπροσώπους με 121 συμμετέχοντες στις εκλογές του σωματείου της Α΄Πειραιά όπου είχαν αποκλειστεί η μεγάλη πλειοψηφία των μελών της Α΄ λαϊκής Πειραιά διότι η δύναμή της είναι 285 πωλητές! Δεν καταλαβαίνουν εκεί στη Περιφέρεια ότι είναι εκπρόσωποι της μειοψηφίας και μάλιστα έκπτωτοι περιμένοντας την απόφαση του δικαστηρίου τον Ιανουάριο του 2016! Η μήπως τους αβαντάρουν για να τιμωρήσουν την Α΄ λαϊκή αγορά Πειραιά διότι δεν στηρίζει τους καρπαζοεισπράκτορες αυτούς και παράλληλα έχει πολλούς δεξιούς κ.κ. της Περιφέρειας Αττικής???       
  Περιμένουμε να δούμε εάν τελικά η διοίκηση της Περιφέρειας στηρίξει τους συνδικαλιστές που αδιαφορούν για τα μέλη τους και τους ενδιαφέρει μόνο η πάρτη τους και τα μαγαζάκια τους (και γλύφουν οποιανδήποτε διοίκηση) ή τους απλούς βιοπαλαιστές πωλητές λαϊκών αγορών???
  Θέλουμε να πιστεύουμε στην κοινωνική ευαισθησία της Περιφέρειας Αττικής!!!