14 Οκτωβρίου 2015

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας… «την πέφτει» σε Αντιδήμαρχο και «απαγορεύει» την κριτική προς τον Τσίπρα!



Ο ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας… απαγορεύει στην Αντιδήμαρχο Ειρήνη Μπινιάρη να εξανίσταται με τις απόψεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, που, ατυχώς και εν τη ρύμη του λόγου του, κατέταξε την Σαλαμίνα… λίγο πάνω από τα Τσαντίρια!!!
Η Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας, ενοχλημένη από την άποψη που διατύπωσε η Ειρήνη Μπινιάρη -η οποία τόλμησε να…

σηκώσει το γάντι, για λόγους αξιοπρέπειας– ουσιαστικά… ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ, και με το απίστευτο επιχείρημα ότι ο Δήμος Σαλαμίνας… έχει την ανάγκη της κυβέρνησης (!) και προφανώς πρέπει να κάνουν όλοι Μόκο σε ότι κι’ αν ακούγεται, ακόμη και αν αυτό είναι λαθεμένο!
Λέει η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, επί λέξει ότι δεν πρέπει «να κόβονται γέφυρες, τη στιγμή που ο δήμος βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση και έχει ανάγκη από κάθε δυνατή βοήθεια».!!!

Και καλεί και τη Δήμαρχο Ρούλα Νάννου… να την μαζέψει!
Αυτά συμβαίνουν στη δημοκρατική Ελλάδα εν έτει 2015…

TSIPRAS
Η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας κατά της Ειρήνης Μπινιάρη
«Σκεφτήκαμε πως ίσως δεν πρέπει να απαντήσουμε στην κ. Μπινιάρη, γιατί δε διαθέτουμε το ανάστημα να ανοίξουμε διάλογο με κάποιον που όχι μόνο συνομιλεί απευθείας με τον Πρωθυπουργό, αλλά και απειλεί ότι…. δε θα μπορούν να επισκεφθούν τη Σαλαμίνα εκλεγμένοι βουλευτές.
Αλήθεια κ. Μπινιάρη, θεωρείτε ότι όφειλε ο ΣΥΡΙΖΑ να σας συμβουλευτεί όταν έφτιαχνε τις λίστες, ώστε οι βουλευτές να τυγχάνουν της έγκρισής σας;
Ισχυρίζεται η κ. Μπινιάρη ότι ο Πρωθυπουργός είναι ψεύτης και οι αποφάσεις του η μία χειρότερη από την άλλη. Ενοχλείται μάλιστα και ζητά επανόρθωση για την -κατά την άποψή της- υβριστική συμπεριφορά του Πρωθυπουργού απέναντι στη Σαλαμίνα, ενώ το κείμενό της ιδίας βρίθει υβριστικών χαρακτηρισμών και αποπνέει παντελή έλλειψη σεβασμού προς τους θεσμούς, προδίδοντας αδικαιολόγητη έπαρση.
Κάποιος πρέπει να θυμίσει στην κ. Μπινιάρη ότι δεν είναι εκπρόσωπος κόμματος, γιατί, αν λειτουργεί ως τέτοια, οφείλει να υπογράφει ανάλογα. Όταν υπογράφει ως «αναπληρώτρια Δημάρχου», δε μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε αν η κ. Δήμαρχος συμφωνεί με τα λεγόμενά της.

Θέλουν πράγματι να μην ξαναπατήσουν βουλευτές στον δήμο; Τόσο η Δήμαρχος όσο και η κ. Μπινιάρη εκπροσωπούν το σύνολο των δημοτών και όχι το κόμμα στο οποίο ανήκουν.
Είναι απαράδεκτο στο όνομα πολιτικών παιχνιδιών -ενδεχομένως και προσωπικών φιλοδοξιών- να κόβονται γέφυρες, τη στιγμή που ο δήμος βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση και έχει ανάγκη από κάθε δυνατή βοήθεια.
Περιμένουμε, μαζί με τους δημότες, τη θέση της Δημάρχου πάνω στο θέμα. Εκτός αν θεωρεί ότι ο κάθε συνεργάτης της μπορεί να χαρακτηρίζει ως ανεπιθύμητους εκλεγμένους βουλευτές, με ότι αυτό συνεπάγεται για την τοπική κοινωνία. Βέβαια θα μπορούσε να ρωτήσει κανείς γιατί η κ. Μπινιαρη σαν κατέχουσα σωρεία αξιωμάτων, δεν μερίμνησε για την, έστω και στοιχειώδη, αναβάθμιση του τόπου μας, ώστε κανείς να μην μιλά απαξιωτικά για αυτόν».

Η «Πύρινη» επίθεση της Ειρήνης Μπινιάρη
«Κύριε Πρωθυπουργέ πριν λίγες μέρες κάνατε ένα από τα σοβαρότερα λάθη της πολιτικής σας πορείας… Αναφερθήκατε στη Σαλαμίνα που σας τίμησε με τη ψήφο της, με άσχημους χαρακτηρισμούς
Εγώ δεν δέχομαι να χαρακτηρίζετε αυτό το ακατέργαστο πολιτιστικό διαμάντι ένα βήμα πάνω από τσαντίρι…
Και αν έτσι έχει χαραχθεί στην αντίληψη σας ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΤΑΙΤΕ ΠΟΥ ΕΝΩ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΟΠΛΟΙ.
ΓΙ’ ΑΥΤΟ.,,,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΑΞΙΟΥΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΕΔΩ!!!
ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΜΙΛΕΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ… ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ.. ΣΤΟ 28.40min. Τα λόγια της ντροπής από έναν Πρωθυπουργό που δεν θα μείνει στην ιστορία μόνο από τα λέω και ξελέω, όχι από τα »θα σκίσω τα μνημόνια», όχι μόνο από τα ΄΄ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ» ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ…
ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΣΑΝΤΙΡΙ.
ΕΧΕΙ 6.800 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΟΥΣΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ…
ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ…
ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΙΩΝΕΣ ΠΡΙΝ (στο 28.40 min το κατάπτυστο σημείο της ντροπής).
Με εκτίμηση
Η αναπληρώτρια Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού
Ειρήνη Ν. Μπινιάρη»


http://limani24.gr