10 Οκτωβρίου 2015

Ο Άδωνις… απαλλοτριώνει τις εκλογικές δεξαμενές του Τζιτζικώστα


Η υποψηφιότητα του Άδωνη Γεωργιάδη τάραξε από την αρχή τα νερά, στη μάχη για την εκλογή ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία.
Ο… θυελλώδης χαρακτήρας του βουλευτή Β΄ Αθηνών και πρώην υπουργού των κυβερνήσεων Σαμαρά, του έχει επιτρέψει να κερδίζει καθημερινά υποστηρικτές, και να αλλάζει τα δεδομένα στην κούρσα για την ηγεσία της Κεντροδεξιάς....

Από την πρώτη στιγμή, φάνηκε ότι η υποψηφιότητα Γεωργιάδη “πληγώνει” τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Γι’ αυτό άλλωστε και, όσοι έχουν εικόνα της εσωκομματικής γεωγραφίας της Νέας Δημοκρατίας, διέκριναν συγκεκριμένα… ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις, πίσω από εκείνους που προσπάθησαν την προηγούμενη Παρασκευή να ακυρώσουν την υποψηφιότητα του Άδωνη, τους ίδιους που ανοικτά ενισχύουν την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.
Στις μέρες που προηγήθηκαν, αποδείχτηκε ότι οι ανησυχίες εκείνης της ομάδας, είχαν βάση. Ο Άδωνις Γεωργιάδης… απαλλοτριώνει τις κοινωνικές δεξαμενές από τις οποίες προσδοκούσε στήριξη ο Απόστολος Τζιτζικώστας, τόσο στη δεξιά πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας, όσο και μέσω του διαδικτύου και των social media, δηλαδή χώρους με προνομιακή πρόσβαση στις νεώτερες γενιές.
Οι δυο “χαμηλής πτήσης” εκδηλώσεις του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Αθήνα, στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του στην πρωτεύουσα, αλλά και στην Πάτρα, επιβεβαίωσαν ότι ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας δυσκολεύεται να αποκτήσει περπατησιά.
Γι΄ αυτό άλλωστε και, σε αντίθεση με ό, τι θα περίμενε κανείς, βρίσκεται πολύ πίσω στη μάχη των social media, εκεί όπου ο… αυτοδίδακτος Άδωνης Γεωργιάδης, χωρίς τη στρατιά (ακριβοπληρωμένων) συμβούλων που έχει δίπλα του ο Απόστολος Τζιτζικώστας, σαρώνει πέρα από κάθε αμφιβολία.