11 Οκτωβρίου 2015

Δημοσκόπηση: Μεγάλο προβάδισμα Μεϊμαράκη στην εκλογική βάση της ΝΔ


Μεγάλο προβάδισμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη έναντι των συνυποψηφίων του για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ της εκλογικής βάσης του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης καταγράφουν τα ευρήματα της δημοσκόπησης της “Metron Analysis”....

Η σχετική μέτρηση δημοσιεύεται στην εβδομαδιαία εφημερίδα “Παραπολιτικά”, και δείχνει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να απολαμβάνει δημοφιλία 89% μεταξύ των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, που επέλαξαν την ιστορική παράταξη της Κεντροδεξιάς στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.
Μετά τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τη μεγαλύτερη δημοφιλία μεταξύ των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 64%, ενώ ακολουθούν ο Απόστολος Τζιτζικώστας με 59% και ο Άδωνις Γεωργιάδης με 41%.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκείνος που έχει την προτίμηση των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο… Απόστολος Τζιτζικώστας, κάτι που επιβεβαιώνει ότι οι οπαδοί του κυβερνώντος κόμματος θεωρούν την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας περισσότερο αδύναμη, και επομένως περισσότερο… βολική για τον Αλέξη Τσίπρα.
 Ysterografa