27 Νοεμβρίου 2015

Δεν νοιάζει φαίνεται τίποτα την Διοίκηση του ΓΝΝ ´´Αγιος Παντελεήμων´´ Να δούμε τι θα πει στην αξιολόγηση...


Κεντρική Επιτροπή Αξιολόγησης
Πέτρος Γιαννουλάτος, γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας,
Παναγιώτης Σκανδαλάκης, πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚεΣΥ),
Δημήτριος Νιάκας, καθηγητής Οικονομικών και Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου,.....


Γεώργιος Καπερώνης, σύμβουλος του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) και
Νικόλαος Μπερετάνος, οικονομολόγος – σύμβουλος Διοίκησης της Α.Ε. με την επωνυμία «Μαρινόπουλος Ανώνυμη Εταιρεία Γενικού Εμπορίου»



Ειδικότερα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι διοικητές κρίνουν πως οι διαδικασίες αξιολόγησής τους ήταν στημένες και προτίθενται να προσφύγουν στη δικαιοσύνη. Ήδη πολλοί διοικητές μεγάλων νοσοκομείων συνενώνουν δυνάμεις για να κινηθούν μαζικά κατά του υπουργείου Υγείας με αφορμή τη διαδικασία που ακολουθήθηκε. Έχουν απευθυνθεί σε μεγάλα δικηγορικά γραφεία προκειμένου να υποβάλουν αγωγές και να διεκδικήσουν μεγάλες αποζημιώσεις.
Πληροφορίες του site σημειώνουν ότι τα επιχειρήματα που θα αξιοποιηθούν είναι πως κρίθηκαν αρνητικά στην αξιολόγηση σε μία συνέντευξη διάρκειας μόλις 15 λεπτών, γεγονός αδύνατο.
Στον περιορισμένο αυτό χρόνο εξέτασης είναι αδύνατο να αναλυθούν όλες οι προσπάθειες που γίνονται για τη λειτουργία των νοσοκομείων σε μια περίοδο περιορισμένων κονδυλίων και χρηματοδότησης, λένε οι διοικητές των νοσοκομείων.
Από την άλλη πολλά «γαλάζια» στελέχη του ΕΣΥ έλεγαν στο site μας ότι η διαδικασία της εξέτασης ήταν τόσο στημένη που τα μέλη της επιτροπής ψήφιζαν εναλλάξ μία ο ένας θετικά μια ο άλλος, προκειμένου η τελική αξιολόγηση να είναι 3-2 αρνητική, αλλά να υπάρχουν και δυο θετικές ψήφοι. Τακτική που ακολουθήθηκε σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, 
Νωρίτερα πάντως οι διοικητές των νοσοκομείων είχαν αξιολογηθεί από τις διοικήσεις των Υγειονομικών Περιφερειών με άγνωστα κριτήρια, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να πάρουν «κακό βαθμό».
Να δούμε λοιπόν πως θα δικαιοληγήσει ο Διοικητής του Κρατικού Νικαίαςτο ψήσιμο,τα πλαστά πτυχία, τα παρανομα κτίσματα χωρίς άδεια και η ηλεκτροδοτηση του κυλικείου με ρεύμα απο το νοσοκομείο...και η ανανέωση δώρο...!!!
ΕΡΩΤΗΣΗ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 2η ΥΠΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2014 ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;
Υπάρχει σπατάλη υλικών με χειρουργεία που δεν χρειάζονται να γίνουν ;;;;
Υπάρχει κατάλογος συμβάντων
Ας μας απαντήσει ο Εντολοδόχος του "κυρίου" Λ.Γ.με τα 20 βιβλιάρια υγείας που πιάστηκε στο Νοσοκομείο του,