30 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΛΑ αυτο το παιδι τι θελει ,μηπως δεν θελει τιποτα και απλως να ειναι προεδρος??ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Δεν ζητάμε εκλογές, δεν είναι λύση η οικουμενική!
«Η εποχή του λαϊκισμού οδεύει στο τέλος της». Αυτό τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας από το βήμα του συνεδρίου του
Economist το βράδυ της Παρασκευής, σε εκδήλωση με .....
τίτλο «The World in 2016 Gala Dinner».
Ο ίδιος είπε πως η ΝΔ δεν επιδιώκει νέες εκλογές, καθώς αυτές διεξήχθησαν μόλις τρεις μήνες πριν και είναι στο χέρι της κυβερνητικής πλειοψηφίας να εφαρμόσει το προγράμμα της κυβέρνησης. Παράλληλα τάχθηκε κατά της προοπτικής δημιουργίας μιας οικουμενικής κυβέρνησης λεγοντας πως δεν πιστεύει ότι κάτω από τις παρούσες συνθήκες μία οικουμενική κυβέρνηση θα μπορούσε να είναι μια κατάλληλη λύση για τη χώρα. Πρόσθεσε επίσης ότι: «Δεν θα δώσουμε υποσχέσεις και θα μείνουμε μακριά από τον λαϊκισμό».
Αναφερθείς στην αξιολόγηση των θεσμών είπε πως υπάρχουν μεγάλες εκκρεμότητες για το κλείσιμο της αξιολόγησης με το ασφαλιστικό να είναι η μεγαλύτερη. «Ως αντιπολίτευση καταθέσαμε προτάσεις για το ασφαλιστικό», ανάφερε και προσέθεσε πως ο πρωθυπουργός δεν πιστεύει τις μεταρρυθμίσεις που καλείται να εφαρμόσει.