8 Ιανουαρίου 2016

Ο πορτιέρης της παράγκας των βαρόνων !


“Κοίτα ποιος μιλάει!!!”. Ο άνθρωπος που το όνομά του είναι συνώνυμο της ήττας, ο άνθρωπος που από την ημέρα που ανέλαβε και εντεύθεν διέλυσε το κόμμα της ΝΔ, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, εξέδωσε (!!!!!!) ανακοίνωση εναντίον του Βαγγέλη Μειμαράκη και μάλιστα κάνοντας επίδειξη πολιτικού αμοραλισμού του ζήτησε (ήμαρτον) να μιλήσουν πολιτικά θέλοντας να δείξει ότι ο ίδιος είναι ευγενής και υπεράνω και ομιλεί και συνομιλεί μόνο πολιτικά!!!!!....


Αφορμή για να κάνει εμφανή την παρουσία του και να ρίξει τη χολή του στον Βαγέλλη Μειμαράκη ήταν τάχα η έκφραση “πορτιέρης” που βεβαίως ουδέποτε χρησιμοποίησε ο Μειμαράκης αλλά ο Δημοσιογράφος στον οποίον έδινε συνέντευξη.

Το κακό για τον Παπαμιμίκο δεν είναι μόνο ότι προβοκατόρικα χρησιμοποίησε την συγκεκριμένη έκφραση αποδίδοντάς την στον Μειμαράκη αλλά ότι τόλμησε να εμφανίσει ως παράδειγμα αποφυγής τους “πορτιέρηδες” του ΄80 και του΄90 οι οποίοι

κατά αυτόν ανήκουν στο παρελθόν...

Το ερώτημα προς τον Γραμματέα κύριο Παπαμιμίκο είναι ποιους εννοεί “πορτιέρηδες” του ΄80-΄90;;;

Κάποιος, όμως, πρέπει να πει στον κύριο Παπαμιμίκο ότι οι “πορτιέρηδες¨αυτοί, είναι τα στελέχη που κάτω από πολιτικά αντίξοες συνθήκες μεγάλωσαν τη ΝΔ (σε αντίθεση με τον ίδιον που οδήγησε στη συρρίκνωσή της), κέρδιζαν τη μία εκλογή μετά την άλλη (σε αντίθεσή με τον ίδιον που το όνομά του είναι συνώνυμο της ήττας), έδωσαν πολλούς και νικηφόρους αγώνες σε όλους τους χώρους (σε αντίθεση με τη ΝΔ του Ανδρέα Παπαμιμίκου) και πάνω από όλα σέβονταν τον αρχηγό και τα όργανα του κόμματος (κάτι το οποίο ουδέποτε έκανε ο νυν Γραμματέας του κόμματος).

Κυρίως, δε, ουδέποτε συμμετείχαν σε μηχανορραφίες, συνωμοσίες, και πάνω από όλα δεν γίνονταν πρωταγωνιστές σε προσωπικά παιχνίδια....

Και κάτι ακόμη. Οι “πορτιέρηδες” αυτοί που ο Παπαμιμίκος αναφέρεται ήταν ανώνυμα και επώνυμα στελέχη αυτής της Παράταξης και όχι “πορτιέρηδες” της.... παράγκας στην οποία είχαν μετατρέψει τη ΝΔ ο Παπαμιμίκος και η παρέα του...

Αντίθετα ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, εκμεταλλευόμενος τη θέση που του έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς, παρότι είχε εμπλοκές με τη δικαιοσύνη λόγω των ΜΚΟ, όχι μόνο ασχολήθηκε μόνο κάνοντας τα προσωπικά του παιχνίδια και όχι για το κόμμα, όχι μόνο φρόντισε να φτιάξει τη δική του και μόνο παρέα εις βάρος των ικανών και άξιων κατάφερε και να συρρικνώσει τη ΝΔ και να την εκθέσει και να τη διαλύσει ως κομματικό οργανισμό και πάνω από όλα να την οδηγεί από τη μία ήττα στην άλλη.

Κάνοντας μόνο μηχανορραφίες προσπάθησε να “περισωθεί” δίνοντας γη και ύδωρ στον Απόστολο Τζιζτικώστα του οποίου μόνο και μόνο η στενή σχέση με τον Παπαμιμίκο του έκανε μεγάλο κακό και τώρα βλέποντας ότι δεν έχει “περπατησιά” για να συνεχίσει τα καμώματά του κόλλησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος και του υποσχέθηκε μακροημέρευση και ασυλία.

Ως γνήσιος πολιτικός αριβίστας όπως βεβαίως και όλο το στενό περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά αλλά και ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός συμμάχησαν με τον Μητσοτάκη και τον Μητσοτακισμό, που μέχρι πρότινος μισούσαν μόνο κι μόνο να εμποδίσουν την εκλογή Μειμαράκη (που τους εμποδίζει τα προσωπικά παιχνίδια) και για να ελέγξουν τη ΝΔ απέναντι στον Κώστα Καραμανλή και τον Καραμανλισμό.

Μετά από αυτά ο Παπαμιμίκος κερδίζει επάξια τον τίτλο του “πορτιέρη” της Παράγκας και των Βαρόνων με τους οποίους συμμάχησε για να διατηρήσει την ....Παράγκα.