22 Φεβρουαρίου 2016

ΞΕΠΕΣΜΟΣ και ο ΠΑΤΟΣ του βαρελιου στην Ν.Δ:Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχεται την Άννα Διαμαντοπούλου στη ΝΔ




Η πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ανοίξει τη Νέα Δημοκρατία μέχρι τις παρυφές του “εκσυγχρονιστικού” ΠΑΣΟΚ δεν αποτελεί φυσικά… είδηση.

Ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν έκρυψε ποτέ ότι υπηρετεί και συνεχίζει τον στρατηγικό σχεδιασμό του Αντώνη Σαμαρά για τη συγκρότηση της “Νέας Ελλάδας”, ενός πολυπρόσωπου και πολυκομματικού μετώπου, που θα ......
περιλαμβάνει φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις, με βάση αφετηρίας την Κεντροδεξιά, που διατηρεί τη μεγαλύτερη και πιο συμπαγή εκλογική δεξαμενή, και επαρκές μπόλιασμα από στελέχη που βρέθηκαν δίπλα στον Κώστα Σημίτη στο ΠΑΣΟΚ.
Ο Τάσος Γιαννίτσης, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και η Άννα Διαμαντοπούλου είναι τα τρία πρόσωπα που ακούγονται περισσότερο όλο αυτό το διάστημα στο παρασκήνιο, με την τελευταία να περνάει σήμερα σημειολογικά την είσοδο των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού.
Η πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και πολιτικό παιδί του Κώστα Σημίτη και του “εκσυγχρονισμού”, θα έχει συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να του παρουσιάσει την πρότασή της για το Ασφαλιστικό, που διαμόρφωσε το Δίκτυο του οποίου ηγείται.
Η συνάντηση λοιπόν έχει… διαδικαστικό χαρακτήρα. Όχι όμως και η δύναμη της εικόνας. Ή οι σκέψεις που δημιουργεί για το μέλλον.