18 Μαΐου 2016

Να πλύνετε καλά τα χέρια σας αφού ψηφίσετε τα μέτρα


Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη - Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Ίσως φταίει που δεν κάνω παρέα με τα μπακακάκια του Σταύρου, που συνήθως λιάζονται στην όχθη του MEGA ή που δεν εκστασιάζομαι όταν βλέπω σημιτικούς πρώην υπουργούς. Μπορεί να φταίει κι η αρβανίτικη κούτρα μου ή η πειραϊκή ανατροφή μου......
Μπορεί να φταίει που είμαι δεξιός χωρίς ενοχές και που δεν αναγνωρίζω ηθικό πλεονέκτημα στην πλέον καλντεριμιτζού – διαβάστε Ηλία Πετρόπουλο οι αδαείς περί του όρου - αριστερά της Ευρώπης. Τα έχει κάνει όλα και δεν σιχαίνεται. Ό,τι κι αν φταίει πάντως, δεν καταλαβαίνω, την αντιπολιτευτική τακτική «είσαστε καταστροφείς της Πατρίδας αλλά θα σας ψηφίζω στα δύσκολα μέχρι να σκοντάψετε και να πέσετε». Ίσως οι νουθεσίες στην Εσπερία βρήκαν ευήκοα ώτα. Ίσως ο Σαρκοζί να έπιασε λίγο γιακά. Μα θα υπερψηφίσει η ΝΔ τα μέτρα για τα κόκκινα δάνεια, που θα τα πάρουν ξένα κοράκια και το υπερταμείο, στο οποίο θα μπουν για εκποίηση όχι μόνο τα «ασημικά» του Δημοσίου αλλά και τηγάνια, μπρίκια, ντιβανοκασέλες και κάτι μη άρτια, μη οικοδομήσιμα, εκτός σχεδίου, εκεί που πάνε για σκι οι λαγοί;
Αν επαληθευτεί στην ψηφοφορία, τότε μιλάμε για μεγάλες στιγμές. Λίγο φλερτ με τον Μάνο, αρραβώνας με τον Σταύρο και το σακιδιάκι του, ματάκια με τον Βενιζέλο, την Φώφη, απέχθεια για τους δεξιούς που δεν το κρύβουν, και τώρα θα χριστεί, γι’ άλλη μια φορά η ΝΔ, ερήμην της πλειοψηφίας της κλονισμένης βάσης κι απογοητευμένης βάσης, με το αίμα των εγκλημάτων του καταληψία και του ακομβίωτου στρατάρχη, της πλέον πιστής ορντινάτσας μετά τον καλό στρατιώτη Σβέϊκ κι ένα ημίαιμο που είχαμε το 1970.
Λοιπόν, αδέρφια, η δεξιά αντιπολίτευση δεν γίνεται με πράσινο τσάϊ και κουλουράκια κανέλλας. Και τώρα που θα έρθει τόσο ΠΑΣΟΚ και καλοαναθρεμμένοι δρασίτες, δεν θα φτάσουν τα κουλουράκια για όλους. ¨Η είναι ολετήρες, εγκληματικά άσχετοι και δόλιοι και πρέπει να φύγουν και δεν τους βάζει κανείς πλάτη ή είναι καλοί άνθρωποι που κάνουν λάθος, οπότε συμβουλεύεις και στηρίζεις. Πάντως και τα δύο δεν μπορεί να είναι.
Όσο οι πορφυρογέννητοι κάνουν οκλαδόν οοοοομ, μπας και ιδρώσει το αυτί του Τσίπρα, στάξει και γλυστρήσει και πέσει, εμείς συγκροτούμε βήμα – βήμα μια αληθινή δεξιά χωρίς ενοχές.
neadexia.gr