13 Ιουλίου 2016

Φ. Κρανιδιώτης: Οι ένοπλες δυνάμεις δεν είναι φοιτητικό αμφιθέατρο


Ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Φαήλος Κρανιδιώτης, κατόπιν του αιτήματος 27 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με σχετική αιτιολογική έκθεση ώστε να επιτραπεί ο συνδικαλισμός στις ένοπλες δυνάμεις, προέβη στην ακόλουθη δήλωση.....

«Οι 27 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που ζητούν με αιτιολογική έκθεση να επιτραπεί ο συνδικαλισμός με την επέκταση του νόμου 1264/1982 και στα εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, αποσκοπούν στο να μεταφέρουν στις ένοπλες δυνάμεις τις μηδενιστικές και διαλυτικές ασθένειες των πανεπιστημίων και άλλων χώρων.
Η φροντίδα της πολιτείας για τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, που αποτελούν το σκληρό πυρήνα του κράτους και της εθνικής κυριαρχίας, πρέπει να είναι τέτοια που να μην έχουν καμία ανάγκη συνδικαλισμού και όλα τα προβλήματα τους να τα λύνει, ως οφείλει, η στρατιωτική ιεραρχία και ο πολιτικός τους προϊστάμενος.
Για να επιτευχθεί αυτό πρέπει να αποβληθεί δια παντός ο συνδικαλισμός και η κομματικοποίηση, με αλλαγή του τρόπου προαγωγών, μεταθέσεων και επιλογής της ηγεσίας από τις ένοπλες δυνάμεις και όχι να μετατραπούν σε φοιτητικό αμφιθέατρο υπό κατάληψη.»