4 Δεκεμβρίου 2016

Τελικά τι γίνεται εκεί στη Νέα Δημοκρατία?




Μετά την περίπτωση του Γραμματέα Οργανωτικού τώρα πληροφορούμαστε 'ένα κρούσμα πολιτικής τρομοκρατίας "γαλάζιου" συνδικαλιστή Προέδρου λαϊκής αγοράς Αθηνών ο οποίος είναι βαρύς στα κιλά και όχι σε ειδικός βάρος για τις θέσεις που έχει και την ευθύνη απέναντι στους επαγγελματίες πωλητές που εκπροσωπεί, θεωρώντας τον εαυτό του κομματάρχη παλαιάς εποχής της Ν.Δ. στο χώρο των λαϊκών αγορών.....

Απειλεί υψηλά ιστάμενους υπαλλήλους του πρώην Οργανισμού και τώρα Διεύθυνσης λαϊκών αγορών Περιφέρειας Αττικής ότι: "τώρα που έρχεται κυβέρνηση η Ν.Δ. θα δείτε τι θα σας κάνω?".

Αλήθεια ρε χοντρέ "Οβελία" πρόεδρε λαϊκής αγοράς Αθηνών και ομόσπονδε, όταν στο Περιστέρι σε συγκέντρωση για τα προβλήματα των λαϊκών αγορών παρουσία της εκλεγμένης Περιφερειάρχη κα Ρένας Δούρου, το καλοκαίρι του 2014 πριν ακόμα αναλάβει επίσημα την διοίκηση της Περιφέρειας, όταν γεμάτο Συριζαίους την "'έπεφταν" στην Κυβέρνηση Σαμαρά με γεμάτο κομματόσκυλα του πρώην ΠΑ.ΣΟ.Κ. που το είχαν γυρίσει στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στον τότε Υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο, γιατί δεν πήρες το λόγο να τον υπερασπιστής ρε Δεξιάρα αλλά έκανες το κουνέλι ή μάλλον τον χοντρό Κινέζο που βλέπει τον Γιαπωνέζο σαν αστροναύτη!!!

  Άκου χοντρέ και αφού δεν  Γα@@ας ...πήγαινε για ψάρια, κοίτα να παραμυθιάσεις όλους τους υποψήφιους Βουλευτές Ν.Δ. νυν και άλλους ότι θα τους στηρίξεις όλους στην Β΄ Αθηνών και βάλε και μπαλονάκια όπως έκανες, όταν έκανες τον Πρόεδρο τοπικής στο παρελθόν.

  Μην κάνεις τον φανατικό Νεοδημοκράτη μόλις βλέπεις ότι το σκάφος πάει για εξουσία και να ξέρεις ότι μερικοί από αυτούς που "απειλείς" μιλάνε με γραφείο Κυριάκου και θα σε κάνουν ταραντέλα να χορεύεις σε λίγο ρε χοντρέ γκαζοντενεκέ!!!

  Μη συνεχίσεις διότι θα πάνε οι δραστηριότητές σου σε δημοσιότητα.

  Γι΄αυτό κάνε την πολιτική πάπια που ξέρεις να κάνεις πάντα όταν συνεργάζεσαι πολιτικά και συνδικαλιστικά με τους αριστερούς…. Πχ ..ΜΠΕΤΟΒΕΝ