2 Δεκεμβρίου 2016

"Παραίτησαν" τον Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ Βασίλη Σπανάκη




Μετά την ανάρτηση μας που πρώτοι φέραμε στο φως το σκάνδαλο  Σπανάκη !

Μαϊμουδιάρης ο Γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Σπανάκης.;;
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Δημοτικής  Καραμούζας  στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που φέρονται να εμπλέκονται στα γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ, υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους, οι οποίες και έγιναν αμέσως δεκτές.....


Μεταξύ αυτών φαίνεται να είναι ο γραμματέας Οργανωτικού Βασίλης Σπανάκης, του οποίου ζητήθηκε η παραίτηση.
Μέχρι στιγμής ο ίδιος το διαψεύδει από τη Θεσσαλονίκη και απ’ όπου βρίσκεται όπου αυτή την στιγμή ΔΕΝ πείθει κανένα και ΟΛΟΙ υποςτηρίζουν πως φρόνιμο είναι για να διευκολύνει και τον πρόεδρο του κόμματος είναι να υποβάλει παραίτηση του. Σε διαφορετική περίπτωση η τοπικές οργανώσεις και αρκετές ΝΟΔΕ θα το τραβήξουν στα άκρα. Ένα κόμμα που πρόκειται να κυβερνήσει δεν επιτρέπεται να υποπίπτουν τα στενά στελέχη του προέδρου σε  πρακτικές εκτός Νόμου.
Για την ιστορία,
Απ’ ότι αναφέρουν, από το συνέδριο της ΑΔΕΔΥ, επιχειρήθηκε λαθροχειρία και μάλιστα με εμπλοκή κορυφαίων γαλάζιων στελεχών της ΔΑΚΕ.
Ο γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Σπανάκης ήταν εκλεγμένος σύνεδρος, αλλά απουσίαζε από τον χώρο του συνεδρίου κατά τη διάρκεια κρίσιμης ψηφοφορίας για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΑΔΕΔΥ.
Τότε άλλο στέλεχος του κόμματος, ο Απόστολος Παπαντώνης, ο οποίος είναι μέλος της Ομοσπονδίας των Τελωνειακών και μέλος της ΔΑΚΕ, επιχείρησε, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του Σπανάκη και συγκεκριμένα το διαβατήριο και την κάρτα συνέδρου του να ψηφίσει αντ’ αυτού.
Ο δικαστικός αντιπρόσωπος αντελήφθη εγκαίρως τη λαθροχειρία και ζήτησε τη σύλληψη του Απόστολου Παπαντώνη. Λίγη ώρα αργότερα περιπολικό έφτασε έξω από το NOVOTEL και προσήγαγε το στέλεχος της ΔΑΚΕ προκειμένου να ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας.

 Τελικά, δικαιωθήκαμε !!
Ο Γραμματέας Οργανωτικού που αντι να ασχολείται για την ομαλή διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών, στις ΔΗΜ ΤΟ και ΝΟΔΕ έκλεινε το μάτι σε ημέτερους επηρεάζοντας τα αποτελέσματα .Ασχολήθηκε με τα πάντα μέχρι και με εκλογές πολυτέκνων που υποστήριξε ερμαφρόδιτα σχήματα απέναντι σε "καθαρούς "δεξιούς...Αυτά λοιπόν τον οδήγησαν στο ολέθριο λάθος της πάλαι ποτέ κεντροαριστερής νοοτροπίας.
Κρίμα γιατί τελικά αδίκησε τον εαυτό του....