12 Δεκεμβρίου 2016

Χέρι - χέρι στις εκλογές ΠΕΣΥΔΑΠ ΣΥΡΙΖΑ & ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ;




Η Νέα Δημοκρατία παλικαρίσια ,σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις  όλων των κλάδων, με τους υπεύθυνους Γραμματείς έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με τα γνωστά αποτελέσματα.
 Έφεραν την Νέα Δημοκρατία πρώτη και μάλιστα ακόμη και σε Οργανώσεις που δεν ήταν ούτε στα πλάνα της. 
Το μοναδικό μελανό σημείο που φαίνεται τελικά ,πως η Νέα Δημοκρατία χωλαίνει, είναι η Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης με Γραμματέα τον κ .Γαϊτάνη.....


Ενώ όπως είπαμε πιο πάνω η Νέα Δημοκρατία παρατάχθηκε και κέρδισε, όλος περιέργως στην εκλογική μάχη για το ΠΕΣΥΔΑΠ, απο την συγκεκριμένη γραμματεία τραβάνε τα στελέχη εκλέκτορες του κόμματος πίσω για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ.
Να μην ενοχλήσουν τον αγαπητό φαίνεται προς αυτούς ,ή αγαπητό του Υπεύθυνου επικοινωνίας του κόμματος κ  Θεοδωρικάκου (κάτοικος στη Β  Πειραιά) όντας άνθρωπος αριστερών καταβολών.
Εκλέκτορας δήλωσε την επιθυμία ,σύμφωνα με πληροφορίες μας ,να θέση υποψηφιότητα για την διεκδίκηση   της προεδρίας αλλά ως δια μαγείας βρήκε τις πόρτες κλειστές και καμία συμπαράσταση από τα κεντρικά και τον υπεύθυνο της συγκεκριμένης γραμματείας.
Άλλωστε το κόλπο γνωστό.
Έκτακτη ΓΣ και εκλογές, για να μην προλάβει κανένας.
Η αλήθεια είναι πως τέτοιο φιλόζωο θα έπρεπε να του απονείμουν τουλάχιστον έναν τίτλο, μιας και τουλάχιστον 16 έτη συνεχόμενα είναι  πρόεδρος στον συγκεκριμένο φορέα.
Φαίνεται πως η προσφορά του αναγνωρίζεται και επικροτείτε.
Ξυπνάτε εκεί στην Πειραιώς και ψαχτείτε σοβαρά τέρμα τα καλαμπούρια!!!!