27 Φεβρουαρίου 2017

Ο νέος «ΖΟΡΟ» κατά του τζόγου Ενώ το 35% του παράνομου τζόγου πραγματοποιείται στην περιοχή της Μακεδονίας




Τη δόξα του θρυλικού «Ζορό» της Θεσσαλονίκης Παναγιώτη-Πανίκα- Ψωμιάδη θέλει να πάρει ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου ο οποίος ξαφνικά βάλθηκε να σώσει την πόλη (και όλη τη χώρα) από τα «δεινά»
των μηχανών του διαβόλου που λέγονται VLTs και να τα στείλει στο πυρ το εξώτερο.
Κάλεσε δημοσιογράφους, τους υπόλοιπους δημάρχους που απαρτίζουν την Περιφεραιακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας στην οποία είναι Πρόεδρος και έβγαλε ένα πύρινο λόγο κατά του νόμιμου παιχνιδιού σε ειδικούς εποπτευόμενους χώρους και πρακτορεία ΟΠΑΠ, που όπως είπε «θα καταστρέψει τις οικογένειες, θα διαλύσει την κοινωνία και θα προκαλέσει ένα Αρμαγεδώνα ανεπανάληπτο σε όλη τη χώρα»......

Πράγματι, ήταν τόσο δυνατό το show που έδωσε, όπως και οι κραυγές «απόγνωσής» του στις κάμερες και τα ραδιόφωνα που ακόμα και ο ίδιος ο Πανίκας παρολίγο να πέσει σε κατάθλιψη.
Τα κροκοδείλια δάκρυα και η ομερτά για τον παράνομο τζόγο
Όσοι τον γνωρίζουν καλά καθώς και το εκρηκτικό του ταπεραμέντο, δεν εκπλήσονται. «Δώσε δράμα και πόνο στον Λάζαρο και πάρτου την ψυχή». Το ερώτημα είναι πολύ απλό:
Ο ίδιος τι έχει κάνει από το 2010 που είναι Δήμαρχος μέχρι στιγμής για τον  παράνομο τζόγο στην πόλη του;
Επτά ολόκληρα χρόνια, δεν υπέπεσε απολύτως τίποτα στην αντίληψή του;
Πόσα καταστήματα με παράνομα φρουτάκια έκλεισε;
Πόσες παράνομες λέσχες σφράγισε;
Γιατί δε μας λέει κάτι για το έργο του;
Δεν είδε απολύτως τίποτα;
Δεν του έγινε ούτε μια καταγγελία;
Εκτός και αν η Μενεμένη…είναι το Λουγκάνο και γι αυτό και αυτοδικαίως αντιδρά σε τέτοιο βαθμό…
Έτσι λοιπόν, τώρα πιστεύει ο νέος «Ζορό» ότι έρχεται η συντέλεια για τον κόσμο, επειδή η χώρα (με καθυστέρηση δεκαετιών σε σχέση με την υπολοιπη Ευρώπη) αποφάσισε να λειτουργήσει ένα νόμιμο πλαίσιο με κανόνες και εποπτεία από ανεξάρτητη αρχή και το Υπουργείο Οικονομικών.
Για τον Λάζαρο Κυρίζογλου είναι μάλλον ψέμματα ή μυθεύματα ότι το 35% του παράνομου τζόγου πραγματοποιείται στην περιοχή της Μακεδονίας;
Είναι φανταστικό σενάριο η έκθεση πεπραγμένων της ΕΕΕΠ την περίοδο 2005 έως 2015 ότι έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 18.000 παραβάσεις της κείμενης νομοθεσίας και έχουν κατασχεθεί χρηματικά ποσά ύψους άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ.
Προφανώς είναι «ασήμαντα» τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, σύμφωνα με τα οποία, τα δύο τελευταία χρόνια στην περιοχή της Μακεδονίας πραγματοποιήθηκαν 307 επεμβάσεις, 2.500 συλλήψεις και 3.750 κατασχέσεις εξοπλισμού-ειδικότερα για την περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας το 2016 υπήρξαν 200 επεμβάσεις, 900 συλλήψεις και 2000 κατασχέσεις εξοπλισμού.
Όσο είναι απόκριες ο νέος «Ζορό» πολύ εύκολα,και δωρεάν, μπορεί να παίζει τον προστάτη του κόσμου, αλλά πολύ σύντομα θα πέσουν οι μάσκες…