4 Φεβρουαρίου 2017

Ντόλτσε βίτα με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος;


Σε μια σοβαρότατη καταγγελία προέβη σήμερα το πρωί, από την εκπομπή Καλημέρα, του ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης....

Άφησε να εννοηθεί πως το πρωθυπουργικό αεροσκάφος έκανε «βόλτα» όπως χαρακτηριστικά είπε, μετά την συγκεκριμένη Σύνοδο, κατηγορώντας τα κυβερνητικά στελέχη πως «ζούνε τη μεγάλη ζωή και χρησιμοποιούν την κρατική περιουσία σα να είναι το μαγαζάκι του μπαμπά τους».
Ανέφερε πως έχει κάνει ερώτηση για το θέμα και περιμένει την επίσημη απάντηση, προειδοποιώντας, μάλιστα, τα κυβερνητικά στελέχη «να μη διανοηθούν να μη μου το δώσουν (σ.σ. το χαρτί) και να ισχυριστούν κανένα απόρρητο, γιατί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι»!
Συγκεκριμένα όπως ο ίδιος έκανε γνωστό στο TWITTER κατέθεσε αίτημα αίτημα στον πρωθυπουργό για την κατάθεση στοιχείων σχετικά με την πτήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους στο διάστημα από τις 27 έως τις 30 Ιανουαρίου.
Ειδικότερα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ζητά να κατατεθούν οι ενδιάμεσοι σταθμοί και η λίστα των επιβαινόντων αναλυτικά ανά ημέρα.
«Κατέθεσα αυτή την αίτηση για το δρομολόγιο του Πρωθυπουργικού αεροσκάφους και πιστέψτε θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον….», έγραψε στο Twitter, αναρτώντας μάλιστα και το σχετικό έγγραφο.