9 Φεβρουαρίου 2017

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήπιε καφέ με νέους στον Κορυδαλλό




Η σημερινή του επίσκεψη, όμως έκανε αίσθηση, αφού μακριά από τις «συνηθισμένες» πολιτικές περιοδείες, ο κος Μητσοτάκης συναντήθηκε με νέους της περιοχής για να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η συζήτηση στο καφέ Da Sotto στην Πλατεία Ελευθερίας του Κορυδαλλού, κράτησε αρκετή ώρα με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να.....
ακούει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους. Οι νεολαιοι ρωτησαν τον κ. Μητσοτακη για προβληματα που αφορουν την περιφερεια, όπως την ανεργια και την μεταναστευση των νεων αλλα και για την παραμονη των φυλακων στην περοχη του Κορυδαλλού.

Στο πλευρό του κυρίου Μητσοτάκη στο ίδιο τραπέζι ήταν και ο πρόεδρος ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος, αλλά και ο προεδρος της ΝΟΔΕ Β Πειραια Μιχαλης Λιβανός.

Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης είχε περιοδεύσει στην αγορά κ σε μαγαζιά της περιοχή.
Μάλιστα η σημερινή περιοδεία του προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Β' Περιφέρεια δεν ήταν η μοναδική του στάση στον Πειραιά, αφού νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο περιοδειών για την «Συμφωνία Αλήθειας» που παρουσιάζει σε φορείς και πολίτες της χώρας, επισκέφθηκε και το κέντρο του Πειραιά. Συγκεκριμένα βρέθηκε στο εργοτάξιο του μετρό στον Πειραιά, απέναντι από το Δημοτικό Θέατρο και έγινε δεκτός από τον Δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Μώραλη, ο οποίος τον συνόδευσε και στην ξενάγηση στο χώρο του έργου.