8 Μαρτίου 2017

Κηρύσσει πόλεμο στην κυβέρνηση ο Καλογρίτσας;


Μια μικρή αποκάλυψη, η οποία όμως έχει μεγάλη σημασία για τα πολιτικο – επιχειρηματικά δεδομένα θα σας κάνει το Antinews. Αφορά στον Χρήστο Καλογρίτσα και στα όσα ακολούθησαν μετά από τις αποκαλύψεις για τα 39 δάνεια που πήρε....

Όπως γράφαμε πρόσφατα ο «κόκκινος» επιχειρηματίας είναι σφόδρα ενοχλημένος από την κυβέρνηση γιατί τον άφησε ακάλυπτο και μόνο του στον λάκκο των λεόντων. Αφού βγήκαν στο φως όλα όσα έχουν γίνει στην Αττικής επί ΣΥΡΙΖΑ ο καρδιτσιώτης επιχειρηματίας ήλπιζε ότι θα έχει μια στοιχειώδη κάλυψη από τους «φίλους» και τους κουμπάρους με τους οποίους ουκ ολίγες φορές τα έλεγαν, τα έπιναν και τα συζητούσαν. Με αυτούς που ο ίδιος στήριξε πηγαίνοντας σε συγκεντρώσεις τους ή ακόμη και χρηματοδοτώντας εφημερίδες προκειμένου να βρει και ο ΣΥΡΙΖΑ ένα δημοσιογραφικό αποκούμπι.
Ο πολυετής μήνας του μέλιτος με τον Καμμένο, τον Παππά, τον Σπίρτζη και άλλους φαίνεται ότι έλαβε τέλος. Σας αποκαλύπτουμε, λοιπόν, ότι προ ημερών ο Χρ. Καλογρίτσας επισκέφτηκε την Τράπεζα της Ελλάδος και συναντήθηκε με υψηλά ιστάμενους οι οποίοι είχαν και τον έλεγχο της έρευνας για την Αττικής που κατέληξε στο γνωστό πλέον πόρισμα – κόλαφο.
Όπως μας πληροφορεί ωτακουστής, το τι ειπώθηκε από τον εργολάβο για την κυβέρνηση και τους άλλοτε κολλητούς του δεν λέγεται. Δεν γράφεται επίσης γιατί ακούστηκαν πολλά καντήλια. Η λέξη «παλιόπαιδα» και «εγώ δεν θέλω ούτε ζωγραφιστούς να τους βλέπω» είναι οι πιο επιεικείς εκφράσεις. Αν βάλετε ένα άλλο συνθετικό στο «παιδιά» θα καταλάβετε σε ποια ψυχολογική κατάσταση βρισκόταν ο Καλογρίτσας.
Έλεγε μάλιστα στους υψηλά ιστάμενους ότι η κυβέρνηση τον κατέστρεψε, του διέλυσε δουλειές ετών και τη φήμη τόσο του ιδίου όσο και του γιου του και φοβάται ότι δεν θα μπορέσει να ανακάμψει. Έπνεε μένεα κατά των Συριζαίων τους οποίους πίστεψε και βεβαίως πολλαπλώς ευνοήθηκε, αλλά αυτό είναι... λεπτομέρεια.
Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι ακολουθεί συνέχεια. Οι φήμες λένε ότι ο Καλογρίτσας, αλλά και άλλοι που ήταν κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα φτύνουν στον κόρφο τους, θα αρχίσουν να μιλάνε. Και τότε ποιος ξεπλένει υπουργούς και στελέχη με πολύ «ύποπτη» δραστηριότητα, όχι μόνο στην Αττικής. Να δούμε ποιος θα αντέξει...