14 Οκτωβρίου 2010

Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Βασιλης Μιχαλολιακος !!!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μέσα σε ένα ιδιαιτέρα ζεστό κλίμα, η πειραϊκή κοινωνία και ο εμπορικός κόσμος της πόλης, υποδέχθηκαν σήμερα...
 το μεσημέρι τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος περιόδευσε στην αγορά της πόλης συνοδευμένος από τον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» Βασίλη Μιχαλολιάκο. Ο κος Σαμαράς μαζί με τον κο Μιχαλολιάκο ξεκινώντας από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο διέσχισαν την παραδοσιακή εμπορική αγορά της πόλης καταλήγοντας στην πλατεία Κοραή.


Στην περιοδεία τους συνόδεψαν οι Κύριοι, Παναγιώτης Μελάς, Βουλευτής Α΄ Πειραιά, Βασίλης Κορκίδης, Πρόεδρος ΕΣΕΕ, Δημήτρης Αρμενάκης, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Αττικής και Νήσων, Αλεβίζος Περικλής, Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς, Σπύρος Σπυρίδωνας, Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Γιώργος Ζησιμάτος, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά και Μπινιάρης Νίκος, Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΠ, οι πολιτευτές της Ν.Δ. στον Πειραιά καθώς και το σύνολο των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων.


Ο κ. Σαμαράς, αφού άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα προβλήματα των κατοίκων, των εμπόρων και επαγγελματιών επεσήμανε τα εξής: «Ήρθα στον Πειραιά για να δω τον παλμό του απλού κόσμου, και μετά λύπης μου είδα πολλά καταστήματα να μην έχουν κάνει ούτε «σεφτέ», ενώ άλλα έχουν ήδη βάλει «λουκέτο». Ενημερώθηκα ότι η πτώση του τζίρου στα εμπορικά καταστήματα της πόλης ξεπερνά το 40%. Ο Πειραιάς έχει, και αυτός, το δικαίωμα στην ελπίδα. Η ελπίδα για τον Πειραιά σημαίνει Βασίλης Μιχαλολιάκος. Με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο περάσαμε πόρτα-πόρτα, μαγαζί-μαγαζί, και είδαμε τον απλό τον κόσμο. Σε αυτόν τον απλό τον κόσμο απευθύνομαι.


Σε αυτόν τον μικρομεσαίο απευθύνομαι. Σε αυτόν που ακόμα θέλει να έχει μέσα του το δικαίωμα της ελπίδας. Και το λέω πραγματικά, ότι και ο Βασίλης και εγώ και όλοι μας θα δώσουμε τη μάχη, εκεί που πρέπει, όσο πρέπει, για να αλλάξουμε τα πράγματα. Θα τα αλλάξουμε τα πράγματα. Ο ελληνικός λαός να το γνωρίζει. Είμαστε αποφασισμένοι».


Με την ολοκλήρωση της περιοδείας, ο κος και η κα Μιχαλολιάκου, παρέθεσαν γεύμα στο Μικρολίμανο, στον Αντώνη Σαμαρά, τον Κώστα Αρβανιτόπουλο, Δ/ντή του πολιτικού γραφείου του κου Σαμαρά, καθώς και στον Διευθυντή Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κο Γιώργο Μουρούτη, τον Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, τον ιστορικό Πρόεδρο του Ολυμπιακού, τον Αχιλλέα Γεωργακάκη, Υπεύθυνο Γυναικείου Βόλεϊ του Ολυμπιακού και επίσης στον Νίκο Καραχάλιο, Δ/ντή Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακού.