14 Οκτωβρίου 2010

Περιοδεία Αντώνη Σαμαρά στη Δυτική Αττική

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση για την οικονομία εξαπέλυσε, από τον Ασπρόπυργο, ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στη δυτική Αττική....
 Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι η κυβέρνηση έχει επιλέξει το δρόμο της οικονομικής ασφυξίας και πως είναι αδιανόητο σήμερα που στενάζει ο κόσμος, κάποια σχέδια της κυβέρνησης να μένουν στα συρτάρια των υπουργών, επισημαίνοντας ότι χρειάζονται ανάσες ανάπτυξης και ότι η ΝΔ είναι το κόμμα της ανάπτυξης. Ανέφερε ως προβλήματα την ανεργία, την εγκληματικότητα και την επιβάρυνση του περιβάλλοντος. Αναγνώρισε ότι έχουν γίνει λάθη, όχι μόνο τον τελευταίο χρόνο, κάνοντας λόγο για ιστορία λαθών πέρα και πάνω από κυβερνήσεις.


"Δεν μπορεί να είναι σε όλα αρνητική αυτή η κυβέρνηση", υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ, τονίζοντας ότι "δεν είναι δυνατόν να μην γίνονται πράγματα που δεν έχουν κόστος". Παράλληλα, υποστήριξε πως αν υπάρχει αποχή στις εκλογές του Νοεμβρίου ή οι πολίτες επιλέξουν υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, τότε θα ακολουθήσουν πιο σκληρά μέτρα γιατί η κυβέρνηση θα ερμηνεύσει είτε την αποχή είτε την επιλογή των υποψηφίων της ως χειροκρότημα γι' αυτό που έχει κάνει μέχρι σήμερα.


Ο δήμαρχος Ασπροπύργου στην εισήγησή του ανέφερε στον πρόεδρο της ΝΔ ως κυριότερα προβλήματα τα εξής: - Τις περικοπές στην τοπικη αυτοδιοίκηση, - Περιβαλλοντικά προβλήματα και άνιση μεταχείρηση λόγω της ραγδαίας αύξησης του πληθυσμού στην περιοχή - Καθυστέρηση στις εγκρίσεις σχεδίων - Πρόστιμα του ΙΚΑ και της πολεοδομίας - Να αναγνωριστεί ως υποβαθμισμένη περιοχή ο Ασπρόπυργος και να αυξηθούν οι πόροι από το ΕΣΠΑ. -Τέλος του ανέφερε ότι υπάρχει πρόβλημα με διερχόμενους τσιγγάνους, οι οποίοι δεν είναι δημότες Ασπροπύργου και προξενούν προβλήματα στην υγεία και ησυχία των πολιτών.