20 Δεκεμβρίου 2011

Συγκροτείται ΝΟΔΕ του Βουνού;;

Από mail Αναγνώστη μας
Η φράση παραπέμπει σε γεωγραφικό προσδιορισμό όμως η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για κίνηση εναντίον της «ΝΟΔΕ-σφραγίδα» που έχει καταντήσει αυτή της Β' Πειραιά από την κ.Γεωργατζέλη και φυσικά με την ανοχή των υπευθύνων του οργανωτικού του κόμματος.
 
Σε δεκάδες συσκέψεις έχουν εκφραστεί τα παράπονα στελεχών και η κλασσική πια αντίδραση της Γραμματείας Οργανωτικού τόσο επί Αγγελάκα όσο και επί Ζωντανού ήταν «κάντε υπομονή !!»...

 

Είναι γνωστό ότι η ΝΟΔΕ δεν έχει συνεδριάσει ούτε μια φορά παρά τις οχλήσεις των Περιφερειαρχών και το μοναδικό στο οποίο επιδίδεται το δίδυμο διοίκησης (Γεωργατζέλη-Ν@@@α) είναι η σύσταση στελεχιακού πυρήνα για  αυτό- προσδιοριζόμενο πολιτευτή, ο οποίος πρόσφατα κλήθηκε να μιλήσει σε πρώην στελέχη της ΟΝΝΕΔ της οποίας δεν υπήρξε ούτε καν μέλος. Και που μέλος της Ν.Δ  έγινε το 2004  «κατά δήλωση του» !!!
 
Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και πλέον 94 στελέχη πρώτης γραμμής (εκλεγμένα μέλη ΝΟΔΕ, Πρόεδροι  Τ.Ο και μέλη Δ.Σ  Τοπικών οργανώσεων, δημοτικοί σύμβουλοι) συλλέγουν υπογραφές για τη λειτουργία νέας ...ΝΟΔΕ. «ΒΟΥΝΟΥ»

Μάλιστα  χθες αργά το βράδυ στον Κορυδαλλό ορίσθηκε και διοικούσα επιτροπή να μεταφέρει το πρόβλημα στον Πρόεδρο...

Μέχρι τώρα έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την θέση του Προέδρου δύο δημοτικοί σύμβουλοι του Κορυδαλλού (το χούι δεν αλλάζει απ'ότι φαίνεται).Θα επανέλθουμε με νεότερα...