22 Μαΐου 2014

Δήλωση Γιαννη Διακου υπέρ Γιάννη Μελά





Φίλες και φίλοι του Κορυδαλλού,
Στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου ο αυτοδιοικητικός συνδυασμός της κεντροδεξιάς και των πατριωτικών δυνάμεων «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-Πρώτη Πόλη» έμεινε ζωντανός με εκπροσώπηση στο δημοτικό συμβούλιο του Κορυδαλλού παίρνοντας 1526 ψήφους. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ψηφοφόρους του συνδυασμού μας που αντιστάθηκαν στις σειρήνες των κομματικών παραγόντων και των πολιτικών γραφείων των δύο κοινοβουλευτικών της ΝΔ Β’ Πειραιά που μας πολέμησαν λυσσαλέα....

Τους στέλνουμε το πολιτικό μήνυμα ότι αυτά είναι 1526 κοινοβουλευτικά ψηφοδέλτια. Θα τα αυξήσουμε στον δήμο Κορυδαλλού και σε συνεργασία με τους φίλους και υποστηρικτές μας στους άλλους δήμους της Β’ Πειραιά θα τους δώσουμε την απάντηση στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν.
Είμαστε υπερήφανοι για τον έντιμο και με πολιτικό πολιτισμό προεκλογικό αγώνα μας. Στις 25 Μαΐου οι δημότες του Κορυδαλλού έχουν να επιλέξουν μεταξύ της σημερινής δημοτικής αρχής και ενός νέου συνδυασμού. Η σημερινή δημοτική αρχή όμως, ευθύνεται για την άσχημη οικονομική κατάσταση του δήμου και τα όποια άλλα προβλήματά του. Τα έργα που επικαλείται ήταν ήδη δρομολογημένα από παλιά ή είναι έργα βιτρίνας στο κέντρο του Κορυδαλλού χωρίς να έχει κάνει κανένα έργο ουσίας στην περιφέρεια και τις γειτονιές της πόλης.  Στην οκταετία που πέρασε ό,τι είχε να δώσει το έδωσε. Ο συνδυασμός του Γιάννη Μελά «ΕΔΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ» φιλοδοξεί να κάνει την ανατροπή, όπως επιθυμούμε κι εμείς. Αυτό το γεγονός μας δίνει το κίνητρο να στηρίξουμε τον Γιάννη Μελά για δήμαρχο ελπίζοντας  ότι θα υλοποιήσει τις υποσχέσεις του  για την ανατροπή και το νοικοκύρεμα των οικονομικών, προς όφελος της πόλης μας.
Καλώ τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του συνδυασμού μας να ψηφίσουν σύμφωνα με τα παραπάνω τον Γιάννη Μελά. Εμείς από την πλευρά μας, δηλώνουμε παρών, δεσμευόμαστε ότι θα αποφύγουμε τις άνευ ουσίας αυτοδιοικητικές κορώνες και θα συνεχίσουμε προσφέροντας σε κάθε δημοτικό συμβούλιο κάνοντας εποικοδομητική αντιπολίτευση.

Μετά τιμής,

Για τον συνδυασμό «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-Πρώτη Πόλη»

Ο Επικεφαλής
Γιάννης Διάκος