22 Μαΐου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΣΤΡΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟ ΤΣΑΒΑΡΗ





Ο κ. Τσαβαρής συνεχίζει το πολυαγαπημένο του έργο, τις λασπολογίες και τους εκβιασμούς, προκειμένου να παραμείνει δήμαρχος.
Εάν δεν υπάρχει αποδοχή των ψηφοφόρων, για να τον στηρίξουν, αμέσως προσφέρει οικονομικά ανταλλάγματα....

Εάν κάποιος από αυτούς δεν αποδέχεται τα οικονομικά ανταλλάγματα που τους προσφέρει, τότε αρχίζει ο εκβιασμός και η λασπολογία.
Μιλάει με έπαρση σουλτάνου και είναι αυτός που ποδοπατά την ετυμηγορία του λαού, θέλοντας με σουλτανικό το ύφος  να γίνει δήμαρχος με το 43%. Ενώ ξέρει καλά ότι η εκλογή του δημάρχου θα κριθεί την δεύτερη Κυριακή και δήμαρχος θα εκλεγεί αυτός που θα πάρει το 50% +1.
Εσύ κ. Τσαβαρή έχεις ταυτίσει τον εαυτό σου, με οικονομικά συμφέροντα όπως με τον Αγγέλου που σε χρηματοδοτούσε, για να τον καλύπτεις. Με τον Σπανόπουλο που χρηματοδοτούσε στις εκδρομές σου στο εξωτερικό. Με την ΔΕΣΦΑ που άλλαξες την απόφαση του Συμβουλίου, και από “εγκληματική περιβαλλοντική πράξη” την ονόμασες “ευεργετική”.
Με πόσα ανταλλάχτηκες;
Πόσα πήρες και από πού, για να χαρίσεις το δίκτυο ύδρευσης στους ιδιώτες που διαπραγματεύονται την εξαγορά της ΕΥΔΑΠ;
Που πήγαν τα εκατομμύρια από τις εισπράξεις κατανάλωσης νερού; Δεν πλήρωσες ούτε ένα ευρώ από αυτά, στην ΕΥΔΑΠ.
Που πήγαν τα εκατομμύρια που εισπράχτηκαν από τα ανταποδοτικά τέλη, αφού δεν αγοράστηκε ούτε ένα πατίνι;
Πέραν όμως όλων αυτών, λυπούμαι αλλά θα επικαλεστώ μάρτυρες γεγονότων. Είναι αυτοί που δεν εμποδίζουν τον αρχηγό τους, τον κ. Τσαβαρή, να λασπολογεί και να με κατηγορεί ότι εγώ εμπλέκομαι με οικονομικά συμφέροντα και ότι η συμμετοχή μου στις εκλογές με τον κ. Σοφρά, έγινε για οικονομικά οφέλη.
Εσύ ήσουνα κ. Τσαβαρή που … εκλιπαρούσες να συναντηθούμε προκειμένου να αποκαταστήσουμε την σχέση συνεργασίας που είχαμε. Και όπως ξέρεις καλά κ. Τσαβαρή, αφού ήσουνα παρών, έγινε αυτή η συνάντηση, παρουσία του κ. Παπαθεοχάρη και του κ. Σπηλιόπουλου, δηλαδή οι τέσσερις μας. Στην συνάντηση αυτή μου προτείνατε και οι τρεις ότι:  από τα χρήματα που παίρνετε από το έργο της αποχέτευσης θα μου δίνετε και εμένα το ένα τέταρτο, το 25%. Γι’ αυτό λοιπόν, σας καταγγέλλω  για τις μίζες που παίρνετε από το έργο της αποχέτευσης Αμπελακίων.
Σας έχω καταγγείλει επανειλημμένα στο Δημοτικό Συμβούλιο, για “μαϊμού” έργα και για “μαϊμού” τιμολόγια. Ο Βαγγέλης Αστράκος φοράει παντελόνια και σας καταγγέλλει στο λαό της Σαλαμίνας, ΕΠΩΝΥΜΑ και ΔΗΜΟΣΙΑ.
Όπως δήλωσα κατά την αποχώρηση μου, από την παράταξη του κ. Τσαβαρή,  θα στηρίξω και θα αγωνιστώ για όποιο Δημοτικό Σχηματισμό επαναφέρει πίσω την περιουσία του Δήμου και σταματήσει την κατασπατάληση των οικονομικών του Δήμου.
Ο Αστράκος, κ. Τσαβαρή ούτε εξαγοράζεται ούτε εκβιάζεται!

Σαλαμίνα 22/05/2014
Βαγγέλης Αστράκος
Πρώην Βουλευτής
Πρώην Νομαρχ. Σύμβουλος
Πρώην Δήμαρχος Σαλαμίνας
Δημοτικός Σύμβουλος