2 Οκτωβρίου 2014

Σε βολιδοσκόπηση και χαρτογράφηση της λαϊκής ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος κ. Βασίλης Αδαμαντίδης .


Με μεγάλο ενδιαφέρον ξεκίνησε δουλειά ο Βας. Αδαμαντίδη διενεργώντας βόλτα στην λαϊκή αγορά Σαλαμίνας σήμερα πέμπτη .

Κατά την διάρκεια του άτυπου έλεγχου που πραγματοποίησε  πολλά παράξενα και περίεργα συνάντησε όσον αναφορά την κατανομή της λαϊκής και το πλήθος των πάγκων θεωρώντας υπερβολικούς και πολλές φορές καταχρηστικούς εις βάρος των ντόπιων έμπορων ....


 Ο κ. Αδαμαντίδης συνάντησε και εκπροσώπους των σωματίων που εκπροσωπούν τους διαφόρους πάγκους της λαϊκής .

Κατά την συνάντηση και πρώτη επαφή σε κοντινό καφέ της Σαλαμίνας με προέδρους των σωματίων μετέφερε την άποψη της δημάρχου Σαλαμίνας που είναι η νομιμότητα της λαϊκής και η προστασία των ντόπιων πωλητών και παραγωγών,  δεν έκρυψε μάλιστα και την άποψη ότι η λαϊκή θα πρέπει να μεταφερθεί σε άλλο καταλληλότερο χώρο που θα μπορεί να είναι ποιο ελεγχόμενο το παραεμπόριο.

Άξιο λόγου που έκανε θετική εντύπωση και δείγμα συνεργασίας ήταν η στάση του σωματίου της δυτικής Αττικής ΑΓ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ που εκπροσώπησε ο πρόεδρος του κ Φίλλιπος Σελίμης .

Τέλος ο κ. Αδαμαντίδης υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει προς πάσα κατεύθυνση για το συμφέρον του δήμου και των κατοίκων, χωρίς να παραλήψη  δυο σημαντικά πράγματα που επιβαρύνεται ο δήμος  α) την αποκομιδή σκουπιδιών μετά το πέρας της λαϊκής καθώς και τις χημικές τουαλέτες .