21 Απριλίου 2015

Ο ασφαλέστερος εχθρός ο ευεργετηθείς αχάριστος!!!



Στη λαϊκή αγορά της Σαλαμίνας την Πέμπτη λειτουργούν από πλευράς των πωλητών της πρώην Νομαρχίας Δυτικής Αττικής και τώρα Υπολοίπου Αττικής δύο σωματεία. Ο Άγιος Γεώργιος και Άγιος Γεράσιμος που προέκυψε από διάσπαση του Αγίου Γεωργίου. 
  Με τις προσπάθειες και τις ικανότητες του Προέδρου της Ομοσπονδίας πωλητών και παραγωγών του ενωμένου Υπολοίπου Αττικής πλέον  Κώστα Στουραϊτη  κατάφερε με.... τις πολιτικές και συνδικαλιστικές του επιρροές και δυνάμεις να ένταξη στον Οργανισμό Λαϊκών Αγορών Αττικής από τον Απρίλιο του 2012 άδειες που είχαν δοθεί προσωπικά και χωρίς αντικειμενικά κριτήρια ή με φ.ε.κ. από τις πρώην Νομαρχίες Δυτικής και Ανατολικής Αττικής! Αυτή του την επιτυχία και με διασυνδέσεις του με τις προηγούμενες κυβερνήσεις όπου κατάφερε να εκπροσωπείτε η Ομοσπονδία του στο Περιφερειακό συμβούλιο λαϊκών αγορών και στο Κεντρικό Συντονιστικό Όργανο Λαϊκών Αγορών Ελλάδος (Κ.Σ.Ο.Λ.Α.Ε.) δεν χωράνε αμφισβήτησης από κανένα.
  Αυτά καρπώθηκαν συνδικαλιστικά ο Πρόεδρος κ. Ξυδιάς του σωματείου Άγιος Γεώργιος με τον περίγυρό του και έκαναν εξυπηρετήσεις για να ισχυροποιηθούν και ασφαλώς μην λησμονεί ότι λόγο Στουραϊτη έγινε αυτός Πρόεδρος και όχι ο πρώτος σε ψήφους Φίλιππος Σελίμης ο οποίος είναι τώρα Πρόεδρος στο πολυπληθέστερο σωματείο του Αγίου Γερασίμου.
  Τώρα πληροφορηθήκαμε ότι ο κ. Ξυδιάς αφού ευεργετήθηκε από την Ομοσπονδία του Προέδρου κ Στουραϊτη τον "αδειάζει" χωρίς σύννομες διαδικασίες (δεν κάνει Γενική Συνέλευση πωλητών-μελών του σωματείου του) και αφού τα έχει βρει φυσικά με πολλές υποσχέσεις αντιλαμβανόμαστε με το Προεδρείο της Ομοσπονδίας των Παραγωγών για πολιτικούς λόγους, επειδή είναι άνθρωποι της Κυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και της Περιφερειάρχη κα Ρένας Δούρου, τους πηγαίνουν στην Ομοσπονδία των Επαγγελματιών Αθηνών-Πειραιώς με Πρόεδρο το μεγάλο-στέλεχος του Κ.Κ.Ε.  κ. Κώστα Κακαράντζα για να αποδυναμώσουν τον Στουραϊτη.
  Επιθυμούν επίσης να κάνουν και ζημιά στη λαϊκή αγορά της Σαλαμίνας την ημέρα Πέμπτη διότι θεωρούν τους ντόπιους πωλητές της Σαλαμίνας παράνομους και "παράσιτα" όπως τους αποκαλούν στη Περιφέρεια και τα Υπουργεία που τριγυρίζουν οι επαγγελματίες και επιδοτούμενοι από κάθε ένα πωλητή με 6 ευρώ το μήνα οι παλαιοί συνδικαλιστές του πρώην Οργανισμού Λαϊκών Αγορών Αθηνών-Πειραιώς! 
  Να γνωρίζουν όμως ότι" πίσω έχει η αχλάδα την ουρά" και θα πάρουν σύντομα απάντηση από τους  Σαλαμινομίνιους  όπως και από το πολυπληθέστερο σωματείο της Δυτικής Αττικής! 
  Την προδοσία πολλοί αγάπησαν τον προδότη ουδείς!!!
   Θα επανέλθουμε και θα γελάσουν και τα σκυλιά με όλους αυτούς τους τύπους!!!