12 Ιανουαρίου 2017

Η οργή ξεχειλίζει στον Άνω Κορυδαλλό με την ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής Κασιμάτη. Παγοδρόμια χθες όλη η μέρα οι δρόμοι




Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε πόσο ανίκανη είναι  αυτή η Δημοτική Αρχή που διοικεί το Δήμο Κορυδαλλού .

Χθες  η μισή πόλη , από τη Γρηγορίου Λαμπράκη ήταν ουσιαστικά αδιάβατη λόγω της ανικανότητας της διοίκησης Κασιμάτη , να μεριμνήσει έγκαιρα ,να μην παγώσουν τη νύχτα οι δρόμοι από τον παγετό και να μη κλείσουν από το χιόνι ....


Εξαιτίας της κατάστασης των δρόμων, που είχαν μεταβληθεί σε παγοδρόμια , ακόμα και τα λεωφορεία δεν ήταν δυνατόν να ανέβουν προς τον Άνω Κορυδαλλό , με αποτέλεσμα να  κάνουν …τέρμα , έξω από το Δημαρχείο.

Δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας εξαιτίας της παντελούς αυτής ανικανότητας της Δημοτικής Αρχής Κασιμάτη, υπέστησαν χθες μια φοβερή ταλαιπωρία , αναγκάσθηκαν πολλοί να μην πάνε στις εργασίες τους και οι πιο τολμηροί , λόγω ανυπέρβλητων υποχρεώσεων που είχαν ,με ρίσκο   την ασφάλειά τους ,  πεζοί ή  με τα αυτοκίνητά τους , να διανύσουν όλη αυτή την απόσταση  για να φθάσουν στη Γρηγορίου Λαμπράκη.

Οι ευθύνες και το μέγεθος της ανικανότητας της Δημοτικής Αρχής Κασιμάτη , γίνονται ακόμη μεγαλύτερες , δεδομένου ότι :

    Ήταν ενήμερη για τον επερχόμενο χιονιά και μάλιστα είχε  εκδώσει ανακοίνωση με την οποία …προειδοποιούσε για την κακοκαιρία και …καθησύχαζε- τρομάρα της – ότι είναι σε ….επιφυλακή !!!
    Η χιονόπτωση ξεκίνησε  νωρίς το βράδυ , άρα «θεωρητικά» ήταν  …ξύπνιοι και σταμάτησε πριν τα μεσάνυχτα .Επομένως είχαν όλο το χρόνο να κινητοποιήσουν από τις οκτώ το βράδυ το μηχανισμό για να ρίχνει καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας αλάτι στον Άνω Κορυαδαλλό-Σχιστό ,που είναι η περιοχή που κάθε φορά λόγω υψομέτρου αντιμετωπίζει πρόβλημα  . Όταν μάλιστα επί  ημέρες η Περιφέρεια Αττικής τους καλούσε να προμηθευθούν όση ποσότητα αλατιού θέλουν .
    Πριν λίγες μόλις ημέρες πάλι είχαν πιαστεί στον « ύπνο» , αφήνοντας στην προηγούμενη χιονόπτωση αποκλεισμένο και πάλι όλο τον Κορυδαλλό . Επομένως όφειλαν να είχαν αποτιμήσει τη δράση τους, να είχαν διαπιστώσει προβλήματα , ελλείψεις , ανεπάρκειες διοίκησης και συντονισμού και να τα είχαν λύσει κ,.α . Προφανώς αντί όλων αυτών   , το «ενδιαφέρον» τους μονοπωλήθηκε από   τους …κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα των γιορταστικών ημερών.

Η οργή και η αγανάκτηση στις περιοχές του Άνω Κορυδαλλού και του Σχιστού , πλέον ξεχειλίζει.  Οι αναρτήσεις κατοίκων με σχόλια και Φώτο από τις γειτονιές τους και την Ποταμού  είναι  χαρακτηριστικές . Από τα εκατοντάδες , ούτε ένας δεν βρέθηκε να « υπερασπιστεί» ή να επιχειρήσει να « δικαιολογήσει» τη Δημοτική Αρχή Κασιμάτη.

Την αγανάκτησή τους αυτή , μεγαλώνει ακόμη περισσότερο η στάση της διοίκησης Κασιμάτη , η οποία ούτε ένα συγνώμη δεν είπε προς τους δεκάδες χιλιάδες αυτούς συμπολίτες , ούτε μια ανακοίνωση δεν εξέδωσε για να τους ενημερώσει   σχετικά χθες .

Περίμενε , όπως και την άλλη φορά πότε θα …βγει ο ήλιος να λιώσει τον πάγο και τα χιόνια.