21 Ιανουαρίου 2017

Νέοι άνθρωποι νέες ιδέες ανέλαβαν την γραμματεία οργανωτικού της Ν.Δ !!




Αγαπητές Νεοδημοκράτισσες και αγαπητοί Νεοδημοκράτες,
Φίλες και φίλοι,

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων μου ως Γραμματέας Οργανωτικού, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου για καλή χρονιά με υγεία και δύναμη σ’ εσάς και στις οικογένειές σας.....

To 2017 αναμένεται να είναι ένα κρίσιμο έτος για τη χώρα μας τόσο σε κοινωνικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Η σημερινή ανίκανη, επικίνδυνη και ιδεοληπτική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που αντιπολιτεύτηκε εμφανώς με ανήθικο και ανεύθυνο τρόπο πριν αναλάβει την εξουσία, εξακολουθεί να διαπράττει τα ίδια λάθη μέσω της διαρκούς επιβολής μη στοχευμένων μέτρων και της υπερφορολόγησης, οδηγώντας τους πολίτες στην απόγνωση. Η κυβέρνηση αυτή έχει απαξιωθεί στα μάτια της πλειοψηφίας των Ελλήνων, που δεν έχουν να περιμένουν τίποτα καλύτερο από τον κ. Τσίπρα και την κυβέρνησή του, καθώς βλέπουν να μειώνεται συνεχώς το διαθέσιμο εισόδημά τους και κατ’ επέκταση το βιοτικό τους επίπεδο.
Οι Έλληνες αντιλαμβάνονται όλο και περισσότερο ότι η λύση δε βρίσκεται στο λαϊκισμό και στη δημαγωγία που τελικά «ανεβάζουν» το λογαριασμό. Γι’ αυτό και η «Συμφωνία Αλήθειας» που προτείνει ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης εμπεριέχει όλα εκείνα τα στοιχεία του ρεαλισμού και της υπεύθυνης πολιτικής που απαιτούνται για την αντιμετώπιση και την υπέρβαση της τρέχουσας οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Συνεπώς, το αίτημα για αλλαγή πολιτικής και νοοτροπίας καθίσταται πλέον ηχηρό από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας και προϋποθέτει μια ισχυρή παρουσία και προσφορά εκ μέρους σας, αφού το κόμμα μας είναι εκείνο που θα κληθεί να το υλοποιήσει.
Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι κομματικές μας οργανώσεις διαχρονικά αποτελούσαν και εξακολουθούν να αποτελούν τη «ραχοκοκαλιά», το πιο ζωντανό κύτταρο του κόμματος, καθώς συνιστούν τον ενδιάμεσο κρίκο μεταξύ της ηγεσίας και της βάσης του. Η συγκινητική σας διάθεση για προσφορά και το απόθεμα της συσσωρευμένης γνώσης και της εμπειρίας που έχετε, με κάνει να νιώθω μεγάλη αισιοδοξία για την έκβαση της συνεργασίας μας.
                Στο πλαίσιο αυτό, εσείς που εκπροσωπείτε τη Ν.Δ. στις τοπικές κοινωνίες, καλείστε να αναλάβετε ουσιαστικό και ενεργό ρόλο. Πιο συγκεκριμένα, να ενημερώνετε τους πολίτες και του πιο απομακρυσμένου χωριού της ελληνικής επικράτειας αναφορικά με το περιεχόμενο του προγραμματικού λόγου της Ν.Δ., να αφουγκράζεστε με προσοχή τις προτάσεις των πολιτών που ολοένα και περισσότερο έρχονται πιο κοντά μας, αλλά και να εντοπίζετε ανθρώπους που μπορούν να αποτελέσουν τη «νέα γενιά» για την παράταξή μας. Σε αυτό το σημείο θέλω να επισημάνω ότι το εγχείρημα της ανανέωσης θα πρέπει να πραγματοποιηθεί όχι μόνο με όρους ηλικιακούς, αλλά και με όρους ιδεών και διάθεσης για προσφορά.
Επιπλέον, θα πρέπει να αποτελείτε παράδειγμα και πόλο έλξης με το ύφος, το ήθος και τη συμμετοχή σας στα πολιτικά ,πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της περιοχής ευθύνης σας, όχι μόνο για τους ψηφοφόρους μας αλλά και για τους ψηφοφόρους των υπολοίπων κομμάτων, κάνοντας παντού έντονα αισθητή την παρουσία του κόμματός μας. Είστε εσείς που πρέπει να βρίσκεστε πάντα στις επάλξεις των εξελίξεων και στην πρώτη γραμμή της μάχης. Γνωρίζω καλά ότι ήδη έχουν επιτευχθεί αρκετοί από τους ανωτέρω στόχους, αλλά είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα.
Ως Γραμματέας Οργανωτικού, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα βρίσκομαι δίπλα σας ανά πάσα ώρα και στιγμή για να οικοδομήσουμε μαζί μια διαρκή και αδιαμεσολάβητη επικοινωνία, καθώς και μια αγαστή και ειλικρινή συνεργασία, προκειμένου το κόμμα μας σε επίπεδο οργάνωσης να είναι σε θέση να υποστηρίξει στο μέγιστο βαθμό το σκληρό αλλά και όμορφο εκλογικό αγώνα που θα κληθούμε όλοι μαζί να δώσουμε.
Προχωράμε λοιπόν ενωμένοι και δυνατοί για την ευόδωση των κοινών μας στόχων, οραμάτων και αξιών που η παράταξη μας διαχρονικά πρεσβεύει.




                                                                           Με εκτίμηση,


                                                                              ΣΤΕΛΙΟΣ Μ. ΚΟΝΤΑΔΑΚΗΣ
                                                                               ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ