23 Φεβρουαρίου 2017

Στο ίδιο μοτίβο και ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης;



Καθώς, προχωράνε οι μέρες, το 2016 έδειχνε πως θα είναι χρονιά δυσάρεστων εκπλήξεων όσων μας κατάντησαν σε αυτά τα οικονομικά χάλια. 
Οι Νομαρχιακές-Δημοτικές εκλογές και οι Ευρωεκλογές του Μαΐου ήταν  το έναυσμα ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων.
 Όσοι πιστεύουν πως μπορούν να συνεχίσουν να υποτιμούν την νοημοσύνη του ελληνικού λαού βρέθηκαν στο πολιτικό περιθώριο. ....

Βέβαια συνεχίζουν οι πολιτικοί χαμαιλέοντες, να καπηλεύονται την διάλυση των πολιτικών ιδεολογιών για να εξυπηρετούν τα προσωπικά τους συμφέροντα.
Είχαμε επισημάνει τα λάθη, να επιτρέπουν  τα κόμματα να κατεβαίνουν τα στελέχη τους σε Συνδυασμούς που βάζουν μπροστά την σημαία της ανεξαρτητοποίησης και που όμως πρόσκειται σε κομματικούς χώρους ή υποτάσσονται κατα το δοκούν, για εξυπηρέτηση υμέτερον συμφερόντων. Μία τέτοια περίπτωση είναι  και της δημοτικής Συμβούλου και συγγενή του πρ. Προέδρου της Δημ ΤΟ  Κορυδαλλού, οπού ήταν η ίδια που έβαλε υπογραφή στον τωρινό πρόεδρο της ίδιας ΤΟ για να κατέβει ως υποψήφιος. Όπως αποδεικνύεται περίτρανα η διαφήμιση για την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κας Κασσιμάτη, ανιψιάς του Δημάρχου Κορυδαλλού όπου τόσο ο πρόεδρος όσο και η συγκεκριμένη δημοτική Σύμβουλος ανήκουν στον ίδιο Συνδυασμό. Επειδή λοιπόν προκαλούν το κοινό αίσθημα για αυτά που υποσχέθηκε και αναίρεσε το ΣΥΡΙΖΑ ,να του δίνουμε "αβάντάρισμα" απο στελέχη έστω και χαμηλής βαθμίδας στον κομματικό ιστό ,  βάζουν τους πολίτες αλλά και ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας απέναντι από κάθε είδους εκδήλωσης.
Στο ίδιο μοτίβο και ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης που γράφει και αυτός ύμνους για την ανηψιά του πολιτικού τους μέντορα του κ Κασσιμάτη.
Αν λοιπόν θεωρούνται όλα αυτά φυσιολογικά τότε χάρισμα σας ..,,!!!!