23 Φεβρουαρίου 2017

Σύζυγος γνωστού δημοσιογράφου αποσπάστηκε στη ΝΔ;




Το ρουσφέτι, η αδιαφάνεια, οι σχέσεις πολιτικών με δημοσιογράφους και μέσα ενημέρωσης, οι «κολλητοί» της εκάστοτε εξουσίας και η εν γένει συμπεριφορά που έχει χαρακτηριστεί ευστόχως «Μαυρογυαλουρισμός» είναι αυτά που κατέστρεψαν εν πολλοίς την Ελλάδα....


Η Νέα Δημοκρατία, στο παρελθόν, το ΠΑΣΟΚ και τώρα η ψευτοαριστερά χρησιμοποίησαν κάθε μέσο για να διατηρηθούν στην εξουσία, αδιαφορώντας για το ύφος, το ήθος και την ποιότητα αυτής της εξουσίας.

Είδαμε πολλές φορές στο παρελθόν πολλές περιπτώσεις που αποδεικνύουν ότι η χώρα δεν έχει σωτηρία. Κολλητοί δημοσιογράφοι υπουργών να βρίσκονται σε pay roll, σύζυγοι να διορίζονται από την πίσω πόρτα, πολλά ρουσφέτια ανίκανων οι οποίοι «τρουπώνουν» στον κρατικό μηχανισμό προκειμένου να είναι τα μάτια και τα αυτιά της εκάστοτε κυβέρνησης.

Εκείνο που θεωρείται πιο άθλιο είναι όταν δημοσιογράφοι και μέσα γλείφουν με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο προκειμένου να καρπωθούν προσωπικά οφέλη.

Δεν έχει νόημα να πούμε τι έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ένα ξεφτιλισμένο κόμμα είναι που θα μείνει στην ιστορία για τα ήθη που κόμισε.

Όμως, θα περιμέναμε από τη... νέα Νέα Δημοκρατία να μην ακολουθεί τα βήματα του παρελθόντος. Να μην κάνει εν πάση περιπτώσει τα ίδια λάθη που την οδήγησαν να πάρει ποσοστά ακόμη και κάτω από 20% ή που την έχουν απομακρύνει από την κοινωνία.

Μαθαίνουμε λοιπόν, και είναι αποκλειστική είδηση  ότι σύζυγος πολύ γνωστού δημοσιογράφου αποσπάστηκε από την οργανική θέση που ήταν στα γραφεία της οδού Πειραιώς. Όχι για τα προσόντα της, αλλά γιατί ο εν λόγω δημοσιογράφος είναι η καλύτερη «ντουντούκα» της ΝΔ στα κανάλια. Καλύτερη δεν υπάρχει και μάλιστα η στήριξη των θέσεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι τέτοια που κάποιοι του λένε ότι είναι «Μητσοτακικότερος του Μητσοτάκη». Πιο... νεοφιλελέ δημοσιογράφος δεν υπάρχει, λέει η πιάτσα και γι' αυτό προφανώς ανταμείφθηκαν οι υπηρεσίες του με την απόσπαση της συζύγου.

Για να δούμε; Το νέο ήθος στην εξουσία θα μείνει μόνο στα λόγια ή και η Νέα Δημοκρατία θα κάνει ακριβώς τα ίδια με τα προηγούμενα κόμματα που κυβέρνησαν; Και πώς αισθάνεται άραγε η κοινωνία όταν βλέπει αυτά τα παιχνίδια και των σφιχτό εναγκαλισμό κομμάτων και δημοσιογράφων;