20 Φεβρουαρίου 2017

Μαφία και νόμος της σιωπής λειτουργεί στις λαϊκές αγορές ;;




Το γεγονός που πήρε άσχημες διαστάσεις έγινε στην Α! Λαϊκή αγορά Πειραιώς ο λόγος τα μέτρα και οι πάγκοι των ισχυρών και των ανθρώπων που στηρίζουν τους συνδικαλιστές ,που διοικούν κάθε Λαϊκή αγορά.
Στην περίπτωση που αναφερόμαστε αρμοδιότητα  έλεγχου  δεν έχουν  μόνο οι συνδικαλιστές άλλα και ......
οι αρμόδιοι υπάλληλοι της περιφέρειας (διεύθυνση λαϊκών αγορών) έχει βέβαια και αρμοδιότητα ο  δήμος από την στιγμή που έχει δημοτική αστυνομία η τριμελής επιτροπή όπως ορίζει ο νόμος 4264 .
Στην έρευνα που κάναμε σε ρεπορτάζ μας διαπιστώσαμε τα έξεις .
Ότι υπάρχουν συμφέροντα συνδικαλιστικά πχ ο εν λόγο πρόεδρος της Α!  λαϊκής Πειραιά βάζοντας το συγκεκριμένο επιχειρηματία για την  εξόντωση των  αντιπάλων  του στέλνοντας εξώδικη διαμαρτυρία αλλάζοντας την αρχική του κατάθεση.


 Βέβαια όχι με το αζημίωτο μιας και ο συγκεκριμένος πρόεδρος όπως δηλώνει δεξιά και αριστερά έχει καλές προσβάσεις και μιλεί με ψηλά ιστάμενα πρόσωπα τι να εννοεί ο εν λόγο πρόεδρος ;
Ο εν λόγο επιχειρηματίας ανοίγει πολλές θέσεις και πολλά μέτρα με αδήλωτους υπαλλήλους βλέπεις έχει την ανοχή του σωματίου και κάποιας Ξανθούλας  τι εστί ξανθούλα θα επανέλθουμε σε άλλο ρεπορτάζ μας .
Δεν θέλουμε να πιστεύουμε τα λεγόμενα του συγκεκριμένου προέδρου ότι γνωρίζουν τα ψηλά κλιμάκια της περιφέρειας ούτε οι επόπτες της περιφέρειας κάνουν τα στραβά μάτια ….. πάντα ήμαστε σε επαγρύπνηση και να γνωρίζουν κάποιοι ότι γνωρίζουμε τα πάντα δεν μπορεί να συνεχιστή το παιχνιδάκι αυτό .
Πάρτε χαμπάρι με όλα  αυτά που κάνετε διαλύσατε τις λαϊκές αγορές και δεν εξυπηρετείτε τα συμφέροντα των εργαζομένων .
Στο επόμενο ρεπορτάζ μας θα αφορά τις πρόσφατες εκλογές σας !!!