15 Φεβρουαρίου 2017

Άθλια επίθεση Τσίπρα – Φώφης στον Μητσοτάκη


Πολλές φορές έχουμε ασκήσει κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στα λάθη της Νέας Δημοκρατίας. Όταν οι άλλοι γλείφουν τον βεζύρη για μια θεσούλα εμείς έχουμε το σθένος να καταγράψουμε τις αδυναμίες του κόμματος και να γίνουμε η...
ντουντούκα που τους ξυπνά, έστω κι αν δεν μας το ζητούν, έστω και αν βολεύονται με τους γυμνοσάλιαγκες.
Τώρα οφείλουμε να στηρίξουμε τη ΝΔ γιατί τις τελευταίες ώρες γίνεται μια άθλια επίθεση, τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και από την Φώφη Γεννηματά που θυμήθηκε ότι έχει... απόκομμα κι όχι κόμμα.
Οι άθλιοι γκεμπελίσκοι του Μαξίμου, με πρώτο και καλύτερο τον Νίκο Παππά επιτέθηκαν στον Μητσοτάκη λέγοντάς του ότι «φοράει τη φανέλα του ΔΝΤ» στις κρίσιμες συναντήσεις που είχε στο Βερολίνο. Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει δύο μέρες τώρα επίθεση στη ΝΔ και κυρίως στους ευρωβουλευτές της γιατί λέει αυτοί και ο Κυριάκος δυσφημούν την ελληνική κυβέρνηση στο εξωτερικό.
Να παραβλέψουμε τα όσα έκαναν οι Συριζαίοι όταν ο Σαμαράς και πέντε Ταλιμπάν προσπαθούσαν να σώσουν τη χώρα. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Για τη δυσφήμηση στο εξωτερικό; Για τους γερμανοτσολιάδες και τους προδότες μέσα στη Βουλή; Και τι δεν έλεγε ο Τσίπρας όσο ήταν στην αντιπολίτευση. Αυτός δεν φορούσε τη φανέλα του προδότη που ξεφτιλίζει τη χώρα του και που την καταρράκωνε με κάθε τρόπο.
Είναι ανοησία να καταγγέλλεις την αξιωματική αντιπολίτευση γιατί κάνει τη δουλειά της. Τι έπρεπε να πάει να πει στο Βερολίνο και τις Βρυξέλλες; Ότι η Ελλάδα ζει στον παράδεισο; Ότι υπάρχει ένα απίστευτο success story που δεν έχει προηγούμενο; Κι ότι η κυβέρνηση τα κάνει όλα καλά; Μα τότε τι λόγο έχουμε να συζητάμε για αξιολογήσεις και μέτρα; Γιατί να παρακαλάμε τον Σόιμπλε να μας αφήσει ήσυχους όταν έχουμε πετύχει τεράστια ανάπτυξη; Όταν η κυβέρνηση της Αριστεράς έχει καταφέρει τόσα πολλά; Να πηγαίνει ο Μητσοτάκης να στηρίξει την πιο άθλια κυβέρνηση που πέρασε ποτέ; Ή μήπως να φορέσει τη φανέλα... του ΣΥΡΙΖΑ; Αρκεί να φορέσουν όλοι τη φανέλα της Ελλάδας επιτέλους όλοι για να τελειώνουμε.
Αν πρέπει να καταλογίσει κάποιος λάθος στον Κυριάκο είναι ότι πήγε στο στόμα του λύκου την παρούσα χρονική στιγμή, επειδή προφανώς τα ραντεβού είχαν κανονιστεί εδώ και μήνες. Τι να πας να πεις στον Σόιμπλε και την Μέρκελ ενώ η διαπραγμάτευση είναι σε εξέλιξη και όλα βρίσκονται στον αέρα; Τι να πεις στους σκληρούς και τι να σου υποσχεθούν όταν έχουν συγκεκριμένη γραμμή από την οποία δεν μπορούν να παρεκκλίνουν; Απολύτως τίποτε και είναι σίγουρο ότι θα έτρωγαν την κρυάδα που έφαγαν.